Ondernemer ligt op de band van de kassa van de supermarkt en wordt gescand door de kassier

Scan uw onderneming op duurzaamheid op de nieuwe mvoscan.be

Steeds meer bedrijven en organisaties doen inspanningen om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen.

Bedrijven en consumenten verwachten steeds vaker dat de producten die ze aankopen in faire omstandigheden geproduceerd worden en het milieu respecteren.

Ontdek met de MVO-scan waar uw bedrijf staat met duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) en wat eventueel (nog) beter kan.

Scan op maat

KMO of grote onderneming? Producten- of dienstenleverancier? Lokaal of internationaal actief? De MVO-scan wordt afgestemd op uw organisatie.

Scan per domein

De MVO-scan is praktisch opgebouwd. U krijgt een aantal verklaringen waar uw bedrijf al dan niet aan beantwoordt. Opteer niet te snel voor ‘niet van toepassing’. Misschien had u over een bepaald thema nog nooit nagedacht. De thema’s die u als ‘interessant’ aanvinkt, kunnen de basis vormen voor (de verbetering van) uw actieplan.

Uw resultaat

Hoe goed scoort uw bedrijf op het vlak van duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen? De MVO-scan biedt u een overzicht van uw sterke en zwakke punten.

Klik hier om naar de MVO-scan te gaan

Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
15 juni 2015
Terug naar boven
Terug naar boven