Campagnebeeld Sustainability Award 2021 Port of Antwerp

Port of Antwerp Sustainability Award 2021

Het Havenbedrijf Antwerpen, Maatschappij Linkerscheldeoever en Alfaport Voka reiken in 2021 voor de derde keer de Port of Antwerp Sustainability Award uit!

Bouwt jouw bedrijf mee aan een duurzame haven? Dan maak jij kans op een bekroning met de award. Inschrijven kan nog tot en met 6 april 2021.

Dit jaar ligt de nadruk op SDG 3: welzijn en gezondheid. Heel wat verschillende soorten projecten dragen daar aan bij: het verbeteren van luchtkwaliteit, veiligheid, psychologisch of fysiek welzijn,…

Jouw bedrijf op de Sustainability Walk

Als je wint, ontvang je een ereplaats op de Port of Antwerp Sustainability Walk. Er komt een plaat van het winnende project op het Zaha Hadidplein. Daarmee treed je in de voetsporen van de vorige winnaars: ECLUSE (2016) en CMB (2018) en inspireert je bedrijf ook andere tot duurzaam ondernemen.

Alle projecten krijgen persaandacht en visibiliteit via verschillende communicatiekanalen.

De drie genomineerden krijgen hun eigen promofilmpje. Daarnaast ontvangen alle medewerkers een duurzame beloning. Tot slot krijgt je bedrijf een plaats in de jury van de volgende Port of Antwerp Sustainability Award.

 

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
26 maart 2021
Terug naar boven
Terug naar boven