logo Sustainability Professional 2023

Nomineer nu de Sustainability Professional 2023

Op donderdag 16 februari 2023 wordt het achtste Sustainability Professional event georganiseerd. We leren dan de Sustainability Professional en Sustainability Pioneer van het jaar kennen. Nomineren kan nu!

De Sustainability Professional 2023 speelt binnen zijn/haar bedrijf of organisatie een strategische en onmisbare Sustainability-rol als motivator, inspirator of implementator. Dat kan onder meer als CEO, HR-manager, marketeer, projectleider of event manager.

Daarnaast gaan Time4Society en het VBO ook op zoek naar de Sustainability Pioneer 2023: een starter op gebied van Sustainability die het voorbije jaar op inspirerende wijze een toonaangevend project of best practice heeft neergezet. Ook deze titel gaat naar één Nederlandstalige en één Franstalige kandidaat.

Laat weten wie er als geen ander duurzaam ondernemen in praktijk zette in 2022: nomineer jouw favoriet(en). Als je iemand (of jezelf) nomineert maak je kans op 1 van de 10 boeken ‘Reis naar duurzaam ondernemen‘ en 1 van de 10 inkomtickets voor het event.

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
20 november 2022
Terug naar boven
Terug naar boven