Logo Generation T

Nomineer jongeren voor Generation T 2017

Generation T gaat sinds 2015 elk jaar op zoek naar de meest inspirerende duurzame jongeren in België.

Zij vormen samen een inspirerend, dynamisch en informeel open netwerk van jonge koplopers uit zowel het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld als de politiek. Ze krijgen er de kans om contacten te leggen met een breder netwerk van mensen en organisaties.

Doel: de impact van hun eigen duurzaamheidsinitiatieven vergroten en de gevestigde waarden op tijd en stond uitdagen.

Hierbij nodigen wij u van harte uit om jongeren (18-35 jaar) uit uw organisatie voor te dragen voor Generation T. Jonge change makers kunnen zich inschrijven voor 15 september.

U kunt ook zelf iemand nomineren voor Generation T.

Op 26 oktober zal er dan een kick-off evenement plaatsvinden voor alle nieuwe Generation-T’ers.

 

Op de Generation T-website vindt u alle informatie over de activiteiten van Generation T en de meer dan 200 huidige leden.

Neem zeker ook een kijkje op de Facebookpagina om te volgen wat er zoal leeft in de Generation T community:

  • Zo  konden Delhaize, Deme en IKEA dit jaar al profiteren van de expertise en de creatieve, frisse, out-of-the box ideeën van de Generation T’ers. Die kregen tijdens deze challenges de kans om deze bedrijven op een duurzaamheidsaspect uit te dagen en samen met hen te werken aan ideeën voor oplossingen.
  •  In de toekomst willen we Generation T’ers nog meer in de spotlights zetten als inspirerende sprekers. Zo kunnen ze volop hun expertise en passie delen met ons netwerk. En kunnen hun originele en verrassende invalshoeken onze grenzen verder verleggen.

     
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
12 augustus 2017
Terug naar boven
Terug naar boven