campagnebeeld CSR Professional of the Year 2016

Nomineer de CSR Professionals of the Year 2016

Nog tot 22 december kunt u de CSR Professional of the Year nomineren: een persoon die duurzaamheid integreert in zijn of haar bedrijf.

Bent of kent u iemand die maatschappelijk verantwoord ondernemen ademt? Aarzel dan niet, schrijf u in of nomineer uw favoriet!

De CSR Professional speelt binnen zijn bedrijf een belangrijke rol als MVO-motivator, -inspirator of -implementator. Dat kan als CEO, HR-manager, marketeer, projectleider of event manager.

Tijdens deze editie worden er twee professionals bekroond: de CSR Professional van een groot bedrijf én de CSR Professional van een kmo.

In een dossier van enkele pagina’s lichten de genomineerden hun inspanningen op het vlak van MVO toe. Hoe integreren zij MVO in de business? Hoe betrekken ze hun stakeholders? Hoe communiceren ze over MVO? ...

De jury onder leiding van Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder VDAB, selecteert aan de hand van deze dossiers een longlist van vijf kandidaten.

Daarna volgt een mondelinge verdedigingsronde, waarbij de longlist wordt gereduceerd tot een shortlist van drie. De lezers van Trends/Tendances kunnen daarna stemmen voor hun favoriet, net als de aanwezigen op het slotevent van 9 februari 2017 in Brussel. Die avond worden de winnaars bekend gemaakt.

In de namiddag voorafgaand aan dit event, kunt u deelnemen aan het colloquium ‘De betekeniseconomie in de praktijk’. Drie workshops reiken de theorie en tools aan om MVO in praktijk te brengen.

Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
15 december 2016
Terug naar boven
Terug naar boven