Om goed aan de slag te gaan met mvo kunt u ongetwijfeld wat inspiratie gebruiken. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle inspiratie die beschikbaar is op de website. Daarnaast kunt u ook een specifiek type inspiratie aanklikken zoals een column, een praktijkvoorbeeld, interview, ...

Via de sortering, alfabetisch of meest recent, kunt u nog verder verfijnen.

Genoeg gelezen? Ga dan naar de pagina 'Aan de slag' en steek de handen uit de mouwen.

ketting
Nieuws van 12 juli 2022

Het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling (FIDO) roept voor de tweede keer op kennis te delen over ketenbeheer en due diligence in lerende netwerken.

Sectorfederaties die een lerend netwerk willen opstarten kunnen tot 15 september 2022 een subsidieaanvraag indienen. Succesvolle aanvragen krijgen een subsidie van max. € 70 000.

green deals omgeving voor de toekomst
Nieuws van 21 juni 2022

Met de projectoproep ‘Green Deals - Omgeving voor de toekomst’ ondersteunt het departement Omgeving initiatiefnemers van Green Deals bij de voorbereiding van slagkrachtige Green Deals die werken aan uitdagingen in verband met gebiedsgericht verdichten en vergroenen, verduurzamen van de verspreide bebouwing en het versterken van ecosystemen.

afbeelding kennisplatform
Nieuws van 20 juni 2022

Het kennisplatform van het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE) is er voor iedereen met interesse in de domeinen werk en sociale economie. Centraal staan actuele inzichten die DWSE aanbiedt in de vorm van korte en krachtige bijdrages.

Terug naar boven