Gratis MVO-opleidingstrajecten

Steeds meer bedrijven en organisaties doen inspanningen om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen.

Maar wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en hoe kan het uw organisatie helpen? Hoe bouwt u een actieplan op? Hoe betrekt u uw medewerkers om MVO levend te maken en te houden? En wat betekent dit voor uw klanten, leveranciers, de overheid en uw buurt?

Met Traject MVO biedt MVO Vlaanderen gratis opleidingen aan om deze uitdagingen aan te gaan.

Verder bouwend op dit Traject MVO vinden in april 2017 train-the-trainer opleidingsmomenten plaats. Wil ook jij Traject MVO organiseren en de MVO-scan toepassen? Lees meer op deze pagina.

We geven in de opleiding Traject MVO de laatste stand van zaken en tal van inspirerende voorbeelden. U leert de MVO-theorie kennen en hoe die in praktijk te brengen.

Het resultaat? Een concreet MVO-actieplan voor uw bedrijf of organisatie!

Met de train-the-trainer opleidingsmomenten willen we zoveel mogelijk intermediaire spelers opleiden om met Traject MVO en de MVO-scan aan de slag te gaan, om zo zelf hun eigen doelgroep te begeleiden. Intermediairen kunnen zijn: sectorverantwoordelijken, trainers, consultants, leerkrachten,...

Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
17 maart 2017
Terug naar boven
Terug naar boven