fiets in de avondzon

Een no-nonsense oplossing voor duurzame verplaatsingen

Als de verschuiving naar duurzaam woon-werkverkeer en minder fileleed te lang op zich laat wachten, nemen ondernemers zelf het heft in handen.

Dat zien we ook bij Cyclobility: om iedereen op de fiets te krijgen, zet het bedrijf sterk in op kwaliteit en gebruiksgemak. Vaker op de fiets springen was nog nooit zo simpel!

Fietsfanaten met een missie

Cyclobility biedt een one-stop-shop aan waar iedereen met fietsnoden en -wensen terecht moet kunnen. Ze verkopen niet alleen (elektrische) fietsen, maar bieden ook leasing aan voor bedrijven en werknemers. Ze hebben verschillende herstelpunten en komen met hun mobiele service langs op de werkplek of aan huis wanneer een fiets een onderhoudsbeurt of herstel nodig heeft.

Bij leasing voorzien zij alle documenten en registratie (bijvoorbeeld voor speedpedelecs) die wettelijk verplicht zijn. Wie interesse heeft in een fiets kan die testen in een van de testcentra in Kluisbergen, Gent of Roeselare. Bij aankoop of leasing wordt die fiets vervolgens netjes aan huis geleverd.

Die ingrepen werken stuk voor stuk drempelverlagend en maken het alleen maar logischer om de wagen in te ruilen voor een fiets. Met hun allesomvattende dienstverlening willen de oprichters van Cyclobility mensen overtuigen om de fiets als een volwaardig dagelijks vervoersmiddel te beschouwen en het zadel aantrekkelijker maken dan de autogordel.

Ze beseffen dat ontzorging en kwaliteit essentieel zijn om die missie waar te maken en bieden daarom uitsluitend merken met een uitstekende reputatie aan.

SPOC voor particulieren en bedrijven

Cyclobility biedt klanten een vast aanspreekpunt aan, omdat ze een persoonlijke aanpak en een efficiënte dienstverlening willen bieden. Dat is met name bij leasing een belangrijk argument.

De ambitie om een one-stop-shop te zijn is ook duidelijk zichtbaar in het gamma. Zowel voor verkoop als leasing etaleert  Cyclobility een ruim aanbod van fietsen. Van racefietsen tot mountainbikes, stadsfietsen, elektrische fietsen of speedpedelecs: Cyclobility probeert voor ieder wat wils aan te bieden. Want wie de juiste fiets ter beschikking heeft, zal veel gemotiveerder zijn om het stalen ros regelmatig te gebruiken.

Leasen is allesbehalve verliezen

Bij bedrijven met interesse komt Cyclobility een presentatie geven over hun leasingprogramma. Als er geïnteresseerde werknemers zijn, organiseren ze een testevenement op het bedrijfsterrein, zodat de fietsen kunnen worden uitgeprobeerd.

Elk bedrijf krijgt een eigen webshop waarop de kosten van de fietsleasing zichtbaar zijn, dus aan transparantie is er geen gebrek. In die kosten zit alles inbegrepen: niet alleen de huur van de fiets, maar ook onderhoud, diefstal- en schadeverzekering, fietsbijstand en vervangservice. Ook fiscaal is dit aanbod interessant, zowel voor de bedrijven als voor de werknemers.

Cyclobility organiseert regelmatig infomomenten en testevenementen.

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
(Secundaire) Thema
CO2HRMobiliteit
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
21 oktober 2022
Terug naar boven

Voordelen

Terug naar boven