Dit zijn de SDG Voices 2021

logo SDG Voices

Al vijf jaar op rij kiest het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling een aantal ambassadeurs of ‘SDG Voices’ die het grote publiek warm maken voor de SDG's.

De VN hebben wereldwijd een aantal ambassadeurs voor de Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling aangeduid. Daaronder namen als Lionel Messi en Shakira en ook onze Koningin Mathilde.

Al vijf jaar op rij kiest ook het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling een aantal ambassadeurs of ‘SDG Voices’ die het grote publiek warm maken voor de SDG's.

De SDG Voices 2021

In 2021 gaat deze eer naar de volgende acht organisaties:

Zij brengen de SDG's in praktijk

De SDG Voices informeren het brede publiek niet alleen over de SDG's, maar zetten ook aan om zelf de mouwen uit de handen te steken met allerlei inspirerende initiatieven. Alle gekozen organisaties kunnen door hun werk uit het verleden een geloofwaardig palmares op vlak van duurzame ontwikkeling voorleggen en kennen de SDG's als hun broekzak.

Ze zijn dan ook de ideale ambassadeurs om de SDG's te vertalen naar concrete acties en initiatieven.

Een overzicht van de initiatieven die deze organisaties ondernemen kan je terugvinden op de website sdgs.be. Je leest er ook alles over de SDG Voices van de voorbije jaren.

Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
3 februari 2021
Terug naar boven
Terug naar boven