De Vlaamse Green deals – nu ook tussen je oren

Duurzaam ondernemen betekent ook samen ondernemen. Met die insteek richtte het Departement Omgeving van de Vlaamse Overheid de zogenaamde ‘Green Deals’ op: een initiatief om ondernemingen en sectoren te vergroenen ​​met projecten rond water, voedsel, circulaire economie ... Het gaat om vrijwillige, ambitieuze overeenkomsten tussen bedrijven, organisaties en de overheid om samen op enkele jaren tijd duurzame acties te realiseren.

Om de Green Deals meer onder de aandacht te brengen bij burgers en ondernemers, komt er nu een podcastreeks in samenwerking met Sustainababbels, een van de bekendste Vlaamse podcasts rond duurzaam ondernemen. De eerste aflevering is intussen te beluisteren op Spotify.

Krijg je niet genoeg van podcasts? Dat treft! Ook bij de Koplopers Podcast van MVO Vlaanderen kan je inspiratie opdoen. Onder andere Ugani Prosthetics, Miss Miyagi en Stichting voor Toekomstige Generaties passeerden al de revue.

(Secundaire) Thema
MVO-communicatie
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
3 februari 2023
Terug naar boven
Terug naar boven