CircleAid

logo CircleAid

Vlaanderen Circulair beseft maar al te goed dat het niet eenvoudig is voor innovatieve, circulaire ondernemers om een vliegende start te nemen. Daarom heeft de organisatie voor hen een gloednieuw platform opgericht: CircleAid. Ze kunnen er met hun prangende vragen terecht bij experts die ervaring hebben met circulaire businessmodellen.

Individueel of in groep

Het platform biedt zowel individuele begeleiding als groepstrajecten aan, om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften van startende ondernemers én gevestigde waarden. Daarnaast zijn ook begeleiders met ervaring rond circulaire economie  aanwezig op het platform.

Het doel van CircleAid is om die twee groepen met elkaar in contact te brengen voor een waardevolle uitwisseling van ervaring en kennis.

De begeleiders

Wie zijn die experten precies? Er zijn intermediairen die gratis raad geven, bijvoorbeeld facilitatoren van Vlaanderen Circulair of bedrijfsadviseurs van VLAIO. Anderzijds kun je ook een beroep doen op experts, bijvoorbeeld in intellectuele eigendom, die betalend advies geven.

Met wie je ook in zee gaat, het zijn mensen met ervaring met een aspect van de circulaire economie en/of het ondernemen. De stuurgroep van CircleAid heeft de begeleiders zorgvuldig uitgekozen.

Het gebruik van het platform is gratis; de kostprijs van de begeleiding wordt bepaald door de experts zelf.

Op de website van CircleAid vind je informatie over de werkwijze, de experts, de mogelijkheden en tips voor een goede samenwerking. CircleAid is een initiatief van Vlaanderen Circulair en OVAM, met medewerking van Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
6 april 2020
Terug naar boven
Terug naar boven