Award maatschappelijk verantwoord ondernemer van het jaar 2017

applaus

Voor de tweede keer reikt de intergemeentelijke vereniging Werkgelegenheid Midden-Limburg de prijs ‘maatschappelijk verantwoord ondernemer van het Jaar’ uit.

Kansmakers zijn ondernemingen op het grondgebied van Hasselt, Zonhoven en Diepenbeek die de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen het best weten te integreren in de bedrijfsvoering.

Het gaat om kleine (<20 VTE) en (middel)grote (>=20 VTE) ondernemingen. Zij moeten ook minstens drie jaar actief zijn op het grondgebied van de interlokale vereniging.

Twee winnaars

Vorig jaar maakte slechts een onderneming kans (de Wroeter). In 2017 maken twee ondernemingen aanspraak op de titel ‘maatschappelijk verantwoord ondernemer van het Jaar’. De beide winnaars:

  • krijgen een jaar lang bijzondere aandacht & publiciteit van de organisatoren
  • worden gehuldigd in de maand april
  • ontvangen bij die gelegenheid een cheque ter waarde van 1.000 EUR.

MVO-scan

Een deskundige jury beoordeelt de inschrijvingen op basis van de MVO-scan. Dit is een instrument dat werd ontwikkeld in samenwerking met VOKA, UNIZO en Ondernemingsgroep Hasselt.

Hoe meedingen?

Ondernemingen die aan de voorwaarden voldoen moeten de juiste MVO-scan invullen en deze bezorgen vóór 31 januari 2017 aan de secretaris van de interlokale vereniging Werkgelegenheid:

Meer info

Yves Janssen

yves.janssen@hasselt.be

Telefoon: 011/23 97 19

Adres: Groenplein 1, 3500 Hasselt

Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
22 december 2016
Terug naar boven
Terug naar boven