Artikelenreeks over Belgische bedrijven en SDGs wint persprijs FRDO

Hilde De Wachter, journaliste en hoofdredacteur van vaktijdschrift ecoTips, magazine over trends in duurzaam ondernemen, ontvangt 2000 euro van de Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling (FRDO) om een reeks van vijf artikels over de introductie van Sustainable Development Goals (SDGs) in het Belgisch bedrijfsleven verder uit te werken.

In deze reeks worden vertegenwoordigers van Belgische bedrijven geïnterviewd over de manier waarop zij de SDG’s al dan niet gebruiken om de duurzame doelstellingen van hun bedrijf in praktijk te brengen. De reeks polst naar de kennis van de SDG’s, de bereidheid van bestuurders, managers en uitvoerders om deze te gebruiken en de uitdagingen die dit met zich meebrengt. Daarnaast bekijkt de journaliste op welke manier Belgische bedrijven met de SDG’s in contact komen, hoe zij hun kennis kunnen opbouwen en onderhouden, en bij wie ze te rade gaan voor advies en ondersteuning. 

Voel jij je ook nieuwsgierig worden? Meer informatie over ecoTips en deze reeks artikelen vind je op de website van ecoTips.

Gerelateerde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Gepubliceerd op
26 juli 2018
Meer info
ecoTips
Terug naar boven
Terug naar boven