Encon NV

Encon is marktleider als een onafhankelijk bureau gespecialiseerd in creatieve en vernieuwende oplossingen voor energiebesparingen, hernieuwbare energie en duurzaamheidsprojecten voor industriële bedrijven.
Omwille van stijgende energieprijzen en strengere milieunormen worden industriële bedrijven gedwongen om energie efficiënter te gebruiken of om hernieuwbare energie te produceren. Om die reden helpt Encon bedrijven om
- 1. technische installaties te laten voldoen aan de geldende wetgeving
- 2. energiekosten efficiënt te managen
- 3. duurzaamheid te borgen op lange termijn
Binnen deze projecten voert Encon de projecten van A tot Z uit, dus van studie tot en met de effectieve realisatie, zodat de resultaten ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.
Encon kan ook instaan voor de financiering van haar projecten, waarbij het mogelijk is dat industriële bedrijven onmiddellijk geld verdienen aan energiebesparende maatregelen zonder dat ze zelf moeten investeren.
Encon heeft diverse vestigingen in België en Nederland. Encon werkt voornamelijk voor bedrijven zoals Heinz, Ikea, Total, Bombardier en Groep Essers en werkt zowel in Vlaanderen en voor haar klanten in Europa.

Adres
Kieleberg 41
3740 Bilzen
België
Telefoon
089410820