Workshop | deeleconomie & circulaire economie

Label recyclagepunt
13 september 2019 13:45 tot 18:00

Net als jij werken steeds meer mensen en organisaties aan nieuwe vormen van economie die bijdragen aan een duurzame en sociale samenleving.

Twee bekende vormen hiervan zijn de deeleconomie en de circulaire economie. De hoogste tijd om deze twee werelden dichter bij elkaar te brengen en zo ook meer impact te maken.

 We willen vragen of jij daar een rol in wilt spelen door op 13 september mee te doen aan een workshop, in Gent.

Tijdens deze middag komen we met een diverse groep bijeen om actief met elkaar de synergie te verkennen tussen de deel- en circulaire economie, om te leren van elkaars ervaring en om te kijken hoe we meer onderling kunnen samenwerken.

Deze workshop wordt mede georganiseerd door Stad Gent en maakt onderdeel uit van een Europees project waarin naast Vlaanderen ook vijf andere steden/regio's deelnemen. De uitkomsten zullen dus ook op internationale schaal met elkaar gedeeld worden en leiden tot meer inzichten, inspiratie en onderlinge uitwisseling. 

Op de website vind je meer informatie over zowel de workshop als over het project. Zo lees je hier ook wat de workshop jou oplevert en wat we doen met jouw inbreng. Aan deelname zijn overigens geen kosten verbonden. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

We zien je hopelijk op 13 september 2019!

Prijs
gratis
Administratief Centrum Portus
Keizer Karelstraat 1 (1ste verdieping)
9000 Gent
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
ESPON
Terug naar boven