wand met QR-codes

Webinar - 'Ontdek de student-ondernemers die innoveren voor een duurzamere wereld!'

26 september 2022 13:30 tot 15:00

De Stichting voor Toekomstige Generaties ondersteunt sinds 2019 student-ondernemers in de prototypingfase van een product, dienst of technologie met een positieve maatschappelijke impact.

Kom alles te weten over deze prototypes tijdens deze virtuele meeting met de bekroonde student-ondernemers van 2022

Dit jaar hebben 11 initiatieven, geleid door 25 studenten, beurzen ontvangen voor een totaalbedrag van 55.000 euro, dankzij de steun van het Albert Vanhee Fonds voor Toekomstige Generaties, het Waalse Gewest (WOD Economie), de Federale Overheid (Leefmilieu) en de Vlaamse Overheid.

Sinds 2019, heeft een totaal van 177.100 euro aan financiële steun ervoor gezorgd dat 39 initiatieven hun innovatieve oplossingen konden prototypen. Ook het netwerk van partner-incubatoren en de leden van de jury dragen bij aan het herhaaldelijke succes van deze projectoproep.

Kom alles te weten over deze prototypes tijdens deze virtuele meeting met de bekroonde student-ondernemers van 2022, waarop zij hun projecten zullen pitchen en het gesprek zullen aangaan over verschillende aspecten van het jonge ondernemerschap en hun visie over een duurzamere toekomst.

Maak zo kennis met deze jongeren die anders willen ondernemen, namelijk door People, Planet, Prosperity en Participation te integreren in hun aanpak.

Prijs
gratis maar inschrijven is verplicht
online
België
Gerelateerde thema's
(Sociale) innovatieEcodesign
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Stichting voor Toekomstige Generaties
Meer info
Inschrijven
Terug naar boven