beeld webinar climate risk disclosure barometer

Webinar: Climate Risk Disclosure Barometer

22 september 2020 9:00 tot 10:30

De ‘Climate Risk Disclosure Barometer’ van EY analyseert de klimaatinformatie in de jaarverslagen over 2019 van Belgische bedrijven.

Naarmate de druk op bedrijven toeneemt om waarde te creëren, neemt ook de behoefte toe aan transparantie over belangrijke kwesties als klimaatverandering.

Hoewel ze duidelijke vooruitgang hebben geboekt op het gebied van klimaatgerelateerde rapportage en -beheer, kunnen bedrijven nog veel doen als het gaat om de belangrijkste pijlers van de TCFD-aanbevelingen (Task Force on Climate-Related Financial Disclosures): governance, strategie, risico's, metrics en doelstellingen.

Verneem meer in dit webinar dat de belangrijkste bevindingen van de ‘Climate Risk Disclosure Barometer Belgium’ presenteert.

Het programma omvat ook een paneldebat. Daarin geven vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, de overheid en ngo's hun mening over wat er nodig is om de doelstellingen van versnelling van de koolstoftransitie en economisch herstel het beste te realiseren.

 

Prijs
gratis
online
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
EY Belgium
Terug naar boven