windmolenpark

Studiedag “Ruimte voor Wind”

08 november 2016 9:00 tot 16:30

De verdere uitbouw van windenergie in Vlaanderen is cruciaal voor de realisatie van de transitie naar een klimaatvriendelijke energieproductie en voor de realisatie van de doelstellingen 2020 en verder.

Het windaanbod in Vlaanderen is bij de betere in Europa, waardoor windenergie een waardevolle bijdrage kan leveren aan de elektriciteitsbevoorrading. Het Vlaams energiebeleid zet mee in op windenergie. Als sectororganisatie verwelkomt VWEA dit van harte en willen we dit omzetten in de realisatie van nieuwe windparken.
 
Vanuit de praktijkervaringen van de VWEA leden en andere deskundigen brengen we elementen aan die een versnelling van het beleid kunnen betekenen en een aantal hindernissen kunnen omvormen tot opportuniteiten of zelfs helemaal wegwerken.
 
 

Deelname aan de studiedag is gratis voor mandatarissen, overheidspersoneel, media en ODE en VWEA leden. Andere: 250 €
Betaling voor aanvang van het evenement op het rekeningnummer IBAN: BE54 5230 8500 3397 - BIC: TRIOBEBB van ODE Vlaanderen met vermelding van “Studiedag ruimte voor wind”.

Op vraag en mits opgave van uw BTW-nummer ontvangt u een factuur na ontvangst van betaling.

Annuleren kan tot en met 4 november 2016, na deze datum wordt de factuur aangerekend.
 

KBC Auditorium
Havenlaan 2
1080 Brussel
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
VWEA
Terug naar boven