Stakeholderdialoog Draag bij aan het Nationaal Actieplan Bedrijven en Mensenrechten

groep mensen dragen samen een tafel
23 mei 2019 8:30 tot 12:00

De FOD Buitenlandse zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling nodigen u uit om deel te nemen aan de evaluatie van het eerste Nationaal Actieplan “Bedrijven en Mensenrechten” en de uitwerking van de opvolger.

In 2017 lanceerde de Belgische regering een eerste Nationaal Actieplan rond Bedrijven en Mensenrechten. Dit actieplan is het resultaat van de talrijke besprekingen met verschillende overheidsdiensten, deelstaten en betrokken partijen. Ook voor de opvolger kiezen we voor een aanpak die focust op co-creatie en goede samenwerkingen.

GOOD TO KNOW: deze stakeholderconsultatie vindt plaats parallel met de internationale gesloten bijeenkomst “Sharing information & best practices on implementing the UNGPs”. De aanwezige experten zijn welkom om deel te nemen aan het namiddagprogramma van dit evenement.

Indien u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de stakeholderconsultatie, hou dan alvast 23 mei vrij in uw agenda. De officiële uitnodiging en programma volgen na de paasvakantie.

Egmont Paleis
Kleine Zavel 8 Orange Room
1000 Brussel
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
De FOD Buitenlandse zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling
Terug naar boven