Logo Oost Vlaamse Impactweek

Oost-Vlaamse Impactweek

02 oktober 2023 8:00 tot 06 oktober 2023 18:00

Een week vol activiteiten waar circulaire en sociale economie centraal staat. Dit is de insteek van de Impactweek!

Van maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober 2023 is er in de Provincie Oost-Vlaanderen van alles te ontdekken, te proeven en te ervaren op het gebied van circulaire en sociale economie. Bedrijven en organisaties uit de volledige provincie zetten hun deuren open, organiseren workshops of delen goede praktijken en ervaringen. Kortom, deze editie van de Impactweek zit opnieuw bomvol inspiratie om er samen een duurzame toekomst van te maken!

Circulaire en sociale ondernemers tonen hoe zij volop gaan voor positieve verandering en op welke manier zij impact genereren op tal van maatschappelijke vraagstukken.

Tijdens de week komen heel wat goede voorbeelden aan bod. Het is de uitgelezen week voor impactondernemers om elkaar te ontmoeten. Lokale besturen, ondernemers en organisaties worden geïnspireerd om volop in te zetten op een duurzame transitie.

De evenementen georganiseerd tijdens de Impactweek vinden plaats over de volledige provincie Oost-Vlaanderen. Dit zowel fysiek als online. Naast lokale ondernemers bieden circulaire hubs inspirerende activiteiten aan in hun eigen regio.

De Impactweek wordt georganiseerd door Provincie Oost-Vlaanderen in samenspraak met bedrijvencentrum De Punt en de circulaire hubs in Oost-Vlaanderen: De Keet, SCHOUDER en Sociaal-Circulaire Hub Gent.

 

 

Oost-Vlaanderen
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Provincie Oost-Vlaanderen
Terug naar boven