Online infosessie Voka Charter Duurzaam Ondernemen

voka charter duurzaam ondernemen label
28 september 2022 10:00 tot 12:00

Duurzaamheid is alomtegenwoordig. Klanten, leveranciers en medewerkers vragen welke inspanningen je levert. Concurrenten en sectorgenoten zetten er steeds meer op in.

Jouw bedrijf wil hier beter in worden, maar weet niet goed waar te beginnen.

Of je neemt al heel wat acties, maar een gestructureerd en richtinggevend kader ontbreekt.

Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen is hét begeleidingstraject waarbij je op een laagdrempelige manier werkt aan de verduurzaming van jouw bedrijfsvoering. Aan de hand van een actieplan op maat van jouw bedrijf, geef je structuur aan je huidige en toekomstige inspanningen. Naast het jaarlijkse Voka-certificaat, kan je na drie succesvolle actiejaren aanspraak maken op het internationaal erkende certificaat van de Verenigde Naties.
 
Meer dan 300 Vlaamse bedrijven uit allerlei sectoren zijn al met het charter aan de slag en plukken dagelijks de vruchten van hun duurzaamheidsbeleid.

Ben jij geïnteresseerd? Volg dan de online infosessie over het Voka Charter Duurzaam Ondernemen, waarin het traject in geuren en kleuren wordt uitgelegd. Je verneemt enkele getuigenissen van deelnemende bedrijven en kan alle nodige vragen stellen.

Programma

  • 10u - 10u45: Toelichting bij het Voka Charter Duurzaam Ondernemen
  • 10u45 - 11u15: Getuigenis van deelnemer Greenspeed, dat het charter tweevol succesvol behaalde.
  • 11u15 - 11u45: Getuigenis van deelnemer SBE Engineering, dat als eerste bedrijf in onze regio het SDG Pioneer én SDG Champion certificaat behaalde.
  • 11u45 - 12u: Q&A

Doelgroep

Alle medewerkers die duurzame acties binnen hun bedrijf willen opzetten of hiervoor verantwoordelijk zijn.

Prijs
gratis maar inschrijven is verplicht
online
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
VOKA - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
Terug naar boven