National Baseline Assessment "Business & Human Rights"

indische kinderen
18 februari 2020 10:00 tot 12:00

De FOD Buitenlandse Zaken en het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling nodigen je graag uit voor een infosessie op 18 februari over de eerste nationale baseline assessment ondernemingen en mensenrechten.

De baseline assessment zal de vorderingen in kaart brengen van de overheid en Belgische bedrijven sinds de totstandkoming van het eerste Nationaal Actieplan (NAP) voor ondernemingen en mensenrechten van juli 2017.

Voor wie een specifieke expertise in- en/of betrokkenheid bij de thematiek ondernemingen en mensenrechten heeft, is deze infosessie een uitgelezen kans om meer te vernemen over de baseline assessment en over de aanpak die gevolgd zal worden.

Omwille van het maatschappelijk belang van deze oefening, rekenen we op een brede deelname van diverse actoren in dit domein. Naast vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, is een deelname van het middenveld, de overheid, en onafhankelijke experts van cruciaal belang. 

Prijs
gratis
Résidence Palace
Wetstraat 155
1040 Brussel
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
FOD Buitenlandse Zaken en het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling
Terug naar boven