Masterclass - 'CirculairDoen: Juridische en financiële mogelijkheden bij circulair ondernemen'

campagnebeeld ceday
29 november 2022 9:00 tot 17:00

Voor ondernemers en ondernemingen biedt de circulaire economie enorme kansen om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, nieuwe business modellen te ontplooien en naast economische waarde ook ecologische en sociale waarde te creëren.

Door ondernemers vaak geciteerde obstakels om die kansen te grijpen en volop in te zetten op die nieuwe economie zijn het ontoereikende bestaande juridische kader en de moeilijke zoektocht naar robuuste financiering van die nieuwe activiteiten.

Onder deskundige begeleiding van experts ontdek je vanuit concrete cases welke oplossingen er zijn om die obstakels te omzeilen en volop voor ‘circulair’ te gaan. Ruim dus je juridische en financiële bezwaren uit de weg, en kies voor circulair ondernemen.

  • Inspirerende cases
  • Inzichten in recente ontwikkelingen in wetgeving en financieringsmogelijkheden
  • Handvaten en kaders die je toelaten de juridische en financiële aspecten van je circulaire ambities te toetsen
  • Actief aan de slag rond echte cases. Een kans om te leren van experten en collega-veranderaars

Deze masterclass is een samenwerking van Universiteit Hasselt en werecircle met de steun van Vlaio en maakt deel uit van een reeks van 3 masterclasses m.b.t. circulaire economie.

Prijs
€150,00 excl. BTW
Universiteit Hasselt
campus Diepenbeek - gebouw D Agoralaan
3590 Diepenbeek
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Universiteit Hasselt
Terug naar boven