Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer van het Jaar 2017

campagnebeeld duurzame ondernemer van het jaar 2017
24 april 2017 19:30 tot 21:00

Wie wordt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer van het Jaar 2017?

Dat is de vraag die maandagavond 24 april centraal staat op het netwerkevent dat voor de tweede keer georganiseerd wordt door de interlokale vereniging Werkgelegenheid Midden-Limburg, een samenwerkingsverband tussen de stad Hasselt en gemeenten Zonhoven en Diepenbeek.

De oproep tot intekening op de wedstrijd mocht rekenen op brede interesse van lokale ondernemingen. Meer informatie over de genomineerde ondernemingen vindt u hier.
 
Wij nodigen u van harte uit voor de prijsuitreiking die plaats vindt op maandagavond 24 april vanaf 19u30 in PXL-Congress, Elfde-Liniestraat 23a, gebouw D. Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht. Inschrijven kan HIER tot en met 17 april. Het aantal plaatsen is beperkt.

Programma

19u30    Ontvangst

20u00    Verwelkoming
             door de heer Tom Vandeput, schepen van Economie stad Hasselt en voorzitter van de interlokale vereniging Werkgelegenheid Midden-Limburg

20u15    Duurzaam ondernemen bij JBC
            door gastspreker mevrouw Saartje Boutsen (CSR-Manager JBC)

20u45    Vragenronde genomineerde ondernemingen

21u00    Uitreiking awards ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer van het Jaar’

Presentatie: Virginie Claes

Prijs
gratis maar inschrijven verplicht
PXL-Congress
Elfde-Liniestraat 23a gebouw D
3500 Hasselt
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
de interlokale vereniging Werkgelegenheid Midden-Limburg, een samenwerkingsverband tussen de stad Hasselt en gemeenten Zonhoven en Diepenbeek
Terug naar boven