Lunchworkshops over kunststofverwerking in een circulaire economie

26 september 2018 12:00 tot 27 september 2018 13:30

Aan het einde van hun leven worden kunststof producten en verpakkingen vaak nog verbrand. Dat kan anders. Hoe? Kom naar de lunchworkshops op de Kunststoffenbeurs op 26 en 27 september in Veldhoven (Nederland).

Je kunt als bedrijf proactief inspelen op actuele beleidsontwikkelingen door circulaire economie op te nemen in uw bedrijfsstrategie. Inspanningen om de kunststofkringloop te sluiten kunnen je helpen om kosten te besparen, je te differentiëren van de concurrentie en optimaal op vragen van klanten in te spelen. Zo verbeter je op lange termijn jouw competitiviteit. 

Kom hierover inspiratie opdoen tijdens twee lunchworkshops rond circulaire economie & kunststofverwerking, georganiseerd door Sirris, Agoria, VKC/Centexbel, Go4Circle en Plarebel op de Kunststoffenbeurs in Veldhoven op 26 en 27 september. De workshop op 26 september heeft als thema 'Kunststofverwerking en slim beheer van de materialenstroom doorheen de waardeketen', die op 27 september behandelt 'Kunststofverwerking, slim productontwerp en innovatieve businessmodellen'.

Meer informatie over het programma en inschrijving vind je hier. 

Prijs
Gratis, mits inschrijving.
Brabantzaal
NH Conference Centre Koningshof
Veldhoven
Nederland
Gerelateerde thema's
Kringloopeconomie
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Samenwerkingsverband Sirris, Agoria, VKC/Centexbel, Go4Circle en Plarebel
Terug naar boven