regenboogvlag

Lunch & Learn - Duurzaamheid & LGBT-inclusie: met de SDG's naar een inclusieve werkplek

25 maart 2021 12:30 tot 13:3029 april 2021 12:30 tot 13:30

De duurzame ontwikkelingsdoelen, ook bekend als de SDG's, zijn essentieel voor bedrijven. Hetzelfde geldt voor LGBT-inclusie.

Daarom sloegen çavaria en FOS ngo de handen in elkaar. Ze ontwikkelden de unieke e-learning Duurzaamheid & LGBT inclusie, met de duurzame ontwikkelingsdoelen naar een LGBT-inclusieve werkplek.

Deze maakt werkgevers en werknemers wegwijs in de SDG's en seksuele oriëntatie en genderidentiteit. Door in te zoomen op SDG 8, waardig werk voor LGBT personen, toont de e-learning hoe je beide kan combineren. Je vindt er de nodige instrumenten om aan de slag te gaan in Vlaanderen en het buitenland, zoals een stappenplan en casus over Zuid-Afrika. Voor dit laatste werkten ze samen met het South African LGBT+ Management Forum.

Elke laatste donderdag in februari (25/2), maart (25/3) en april (29/4) kan je de e-learning ontdekken via een online Lunch & Learn. Je hoort er één van de partners aan het woord over het belang van dit instrument en kan er terecht met je bedenkingen en vragen.

Prijs
gratis maar inschrijven is verplicht
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
çavaria en FOS ngo
Terug naar boven