Lanceringsevent van de Circulaire Kickstart

campagnebeeld circular kickstart
13 juni 2019 16:00 tot 20:00

The Circular Hub wil de ondernemerswereld een nieuwe weg doen inslaan richting een circulaire toekomst. Want eerlijk is eerlijk: de lineaire economie is voorbijgestreefd en nefast voor het klimaat. Wie wil er nu een bedrijf starten dat binnen 10 jaar out of business is door een tekort aan grondstoffen en talent?

Omdat we ervan overtuigd zijn dat starters aan de basis liggen van een nieuw economisch tijdperk, lanceert The Circular Hub op 13 juni in Gent het Circulaire Kickstart-programma. Dat is het eerste acceleratortraject van Vlaanderen met een exclusieve focus op circulair starten.

Ben jij een ondernemer, starter of pre-starter met visie en wil je de opportuniteiten van circulair ondernemen ontdekken? Of wil je als kmo of grotere onderneming te weten komen hoe circulaire starters de transitie aandrijven?

Kom dan naar de lancering van de Circulaire Kickstart op 13 juni in Gent voor een uniek programma met onder meer Bert Van Wassenhove, Brigitte Mouligneau en inspirerende circulaire starters Bao Living, Mic Mac Minuscule en Resortecs. Maak de lancering live mee en wordt deel van de community van circulaire ondernemers.

Ontdek waarom circulair starten het nieuwe normaal wordt, luister naar de succesverhalen van circulaire starters en ontmoet de partners en experten van het kickstart-traject.  

Prijs
gratis
Het Balenmagazijn
Maïsstraat 142h Het restaurant
9000 Gent
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
The Circular Hub
Terug naar boven