Inspiratiesessie Thematische Oproep: Circulaire Economie en Energietransitie

beeld thematische oproep
14 september 2020 14:00 tot 16:30

'Circulaire Economie’ en ‘Energietransitie’ zijn prioritaire transversale beleidsthema’s. Vanuit het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) wil de Vlaamse overheid bijdragen aan deze belangrijke uitdagingen. Daarom organiseert ze voor het eerst een aparte ‘thematische’ oproep.

Werk je voor een publieke organisatie en heb je een idee om via een overheidsopdracht innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen en valideren die kunnen bijdragen tot een 'Circulaire Economie' en 'Energietransitie' in Vlaanderen, dan is deze oproep iets voor jou.

Inspiratiesessie

Op 14 september organiseert het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie een online infosessie over deze oproep. Bedoeling is om je inzicht in de thematische uitdagingen te verruimen en je te inspireren tot een innovatief project.

Het licht natuurlijk ook het PIO-programma toe. Welke verwachtingen en voorwaarden stelt PIO aan de projecten? Hoe innovatief moeten de gezochte oplossingen zijn? Met welke beoogde meerwaarde en impact?  

Tot slot biedt de sessie je een aantal tips en tricks om tot een succesvolle aanvraag te komen.

Inschrijven

Deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht. Je kan dit doen door het inschrijvingsformulier in te vullen tot en met donderdag 10 september.

Kort voor de online meeting zal je de nodige informatie (o.a. gevalideerde agenda, link voor deelname) toegestuurd krijgen om deel te nemen.

online
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Vlaamse overheid - Departement Economie, Wetenschap en Innovatie
Terug naar boven