Family Business Happening - Duurzaam DNA

mensen in overleg
01 december 2022 17:45 tot 23:00

Op 1 december komen meer dan 100 familiale ondernemers uit Oost-Vlaanderen samen voor de 10e editie van de Family Business Happening. Dit (gratis) inspiratie-event staat helemaal in het teken van ‘duurzaam ondernemen als familiebedrijf’.

Duurzaamheid is al lang geen hypewoord meer, maar een must, een evidentie bij ondernemen. Maar hoe ga je als familiebedrijf hiermee om? Zit duurzaam ondernemen in je DNA of wordt van de familiale opvolger verwacht om hier een boost aan geven? En wat als de visie op duurzaamheid verschilt tussen generaties?

Lisa Colruyt, Strategic Marketeer en Astrid Van Parys, Head of Sustainability bij Colruyt Group, brengen op 1 december een inspirerend verhaal over hoe dit familiebedrijf ‘pur sang’ het verschil wil maken op maatschappelijk en ecologisch vlak, met oog voor resultaat op lange termijn.

Daarnaast vertellen 3 familiebedrijven uit Oost-Vlaanderen hoe zij omgaan met duurzaamheid, hoe ze vernieuwing bespreekbaar maken, welke duurzame innovaties ze hebben doorgevoerd en hoe het thema is verweven in de familiewaarden. Na hun verhaal schuif je mee aan tafel met de sprekers en de aanwezige familiale ondernemers voor een interactieve dialoog, én kan je een kijkje nemen achter de schermen bij de nieuwe gebouwen van gastfamilie Bucomat.

Naar huis gaan die je sowieso met een buik en een tas vol Oost-Vlaamse verwennerijen.

Prijs
gratis maar inschrijven is verplicht
Bucomat
Herpelgem 10
9690 Kluisbergen
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
VOKA - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
Terug naar boven