FAIR FASHION FEST

29 april 2018 12:00 tot 18:00

Na het succes van het Fair Fashion Fest kon een derde editie niet uitblijven. Op 29 april 2018 wordt het MIAT in Gent opnieuw omgetoverd tot ‘the place to be’ voor alles wat met eerlijke mode te maken heeft.

Goed gevulde zondagmiddag

Geniet van een dag boordevol workshops, boeiende infosessies en handig advies over eerlijke kledij. Laat je verrassen door de verrassende modeshow. Ontdek nieuwe collecties en merken, originele accessoires en leuke schoenen op de fairfashion markt.

Op dit festival vind je – naast een uitgebreide collectie kledij en accessoires – een stevige brok informatie en debat over de problemen in de kledingindustrie, en over mogelijke oplossingen hiervoor.

Wear the change

Met Wear The Change dagen we iedereen uit om zelf het verschil te dragen. Een hele namiddag lang is het MIAT gevuld van activiteiten die jou daarbij kunnen helpen. Wie weet doe je wel de vondst van je leven op de fair fashion markt. Je kan ook deelnemen aan één van de workshops en een echte ‘Do It Yourself’ ervaring opdoen.

Ook de challenges zijn terug. Een leuke activiteit maar vooral een eerste stap in de juiste richting. Aan de hand van vijf toffe challenges leer je je eigen kledij kennen en de mensen die zich inzetten voor een mooier verhaal voor iedereen. Heb je alle vijf de challenges gedaan? Dan krijg je een toffe draagtas van het Fair Fashion Festival. Simpel, leuk en leerrijk!

Meer informatie over het programma vind je hier

 

Prijs
Gratis
Museum over Industrie, Arbeid en Textiel (MIAT)
Minnemeers 9
9000 Gent
België