leemstenen

Eco*Bouwforum

19 november 2019 14:30 tot 18:00

Op dinsdag 19 november is het weer zover: dan organiseert VIBE een nieuwe editie van het Eco*Bouwforum! Ben je als professional actief in de sector en heb je een boontje voor milieuverantwoord en gezond bouwen of verbouwen? Dan kan je zeker inspiratie opdoen tijdens dit vermaarde netwerkmoment!

VIBE keert terug naar zijn roots want we focussen tijdens dit Eco*Bouwforum op natuurlijke en milieuverantwoorde bouwmaterialen. Wim Huntjens (BAS Bouwen) verzorgt een boeiende inleiding over natuurlijke en hernieuwbare materialen. Vanuit zijn achtergrond als architect focust hij tevens op strobalen- en kalkhennepbouw.

VIBE-bouwpartner Marc Swolfs (Arte Constructo) vervolgt met een uiteenzetting over het gebruik van kalk- en kalkhennepproducten in de bouwsector. Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de vaak voorkomende fouten? En hoe kan je deze blunders als professional voorkomen? Samen met de deelnemers nemen we tijdens dit Eco*Bouwforum ook een milieuverantwoord en gezond project onder de loep.

Afsluiten doen we in VIBE-stijl met een hapje en een drankje. Neem daarom zeker je visitekaartjes mee want dit is het moment bij uitstek om te netwerken met andere professionals.

Prijs
VIBE-leden: €50; niet-leden: €75; studenten: €15
Baarbeekhoeve
Baarbeekstraat 24
2812 Mechelen
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
VIBE
Terug naar boven