Digilab sociaal ondernemen

Campagnebeeld Digilab Sociaal Ondernemen
29 april 2021 9:00 tot 03 juni 2021 16:30

In dit vijfdaagse online traject stomen de Sociale InnovatieFabriek en De Punt je klaar om jouw sociale onderneming te lanceren.

Sta je te popelen om je eigen sociale onderneming op te starten en heb je al een duidelijk concept? Wil je maatschappelijke impact maken? De samenleving warmer, diverser en inclusiever maken? Bouwen aan een leefbare planeet? Ben je een pionier die burgers, bedrijven en beleidsmakers wil inspireren en activeren? Wil je systemische veranderingen in gang zetten, en zo belangrijke maatschappelijke uitdagingen aanpakken? Ben je op zoek naar kennis en ervaring, om je te ondersteunen in je eerste stappen als sociaal ondernemer? Ben je een pre-starter, starter, intrapreneur met een mandaat, of een bedrijfsleider?

Dan ben jij de geknipte kandidaat voor het Digilab sociaal ondernemen.

Het actiespoor van Digilab sociaal ondernemen is een vijfdaagse online crash course in sociaal ondernemen. Je duikt in impactmodellen, impactgedreven businessmodellen en financiële plannen. Je maakt kennis met verschillende organisatievormen en leert je concept pitchen. Je krijgt daarbij begeleiding van de coaches van De Punt en de Sociale InnovatieFabriek.

Waarom zou je de opleiding volgen?

 • Op het einde is je case uitgewerkt en verfijnd en heb je alle tools in handen om effectief jouw sociale onderneming te lanceren.
 • Je krijgt een duidelijk zicht op de cruciale bouwstenen van een sociale onderneming.
 • Je krijgt veel inspiratie door allerlei voorbeelden, maar ook door de sociaal ondernemers die hun verhaal komen brengen.
 • Jouw coaches zijn gepokt en gemazeld in de wereld van sociaal ondernemen. Zowel De Punt als de Sociale InnovatieFabriek versterkt al jarenlang sociaal ondernemers, van prestarters en starters tot groeiers.
 • Het is een interactief en praktijkgericht traject. Je leert er niet alleen van de coaches in interactieve workshops, maar ook van de andere deelnemers (peer-leren) en van de praktijkverhalen van sociaal ondernemers.
 • Elke dag krijg je een individueel acceleratiemoment (20 min) met een van de coaches.

Alle praktische info op een rij

 • Wanneer? De opleiding vindt plaats op 29/4, 6/5, 20/5, 27/5 en 3/6, telkens van 9u tot 16u30
 • Waar? Online, dus gewoon bij je thuis.
 • Aantal deelnemers: max. 15 deelnemers.
 • Prijs? De opleiding kost €250 excl. BTW
 • Early bird aanbod: schrijf je in voor 28/2 en je kan nog voor de start van de opleiding een gratis feedbacksessie boeken van 60 min. met een van de coaches.

 

Prijs
€250 excl. BTW
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
De Sociale InnovatieFabriek en De Punt
Terug naar boven