beeld dag duurzaam ondernemen Voka-MVO Vlaanderen

Dag Duurzaam Ondernemen

26 oktober 2021 11:30 tot 17:00

Voka organiseert dit najaar voor de vierde keer de Dag Duurzaam Ondernemen.

De coronasituatie heeft ervoor gezorgd dat veel bedrijven een transitie doormaken. Denk maar aan het bedenken van creatieve oplossingen voor thuiswerk.

Tegelijkertijd zijn heel wat bedrijven zich aan het voorbereiden op de integratie van duurzaamheid in bedrijfsprocessen. Dat kan gaan van inclusiviteit op de werkvloer tot watergebruik. Ook op wetgevend niveau worden stappen ondernomen zoals de European Green Deal en de ontwikkeling van een nieuw juridisch kader omtrent elektrische wagens. Daarom blikken we vooruit op wat er staat te gebeuren en welke uitdagingen we kunnen verwachten.

Verschillende sprekers nemen je mee door de meest prangende vraagstukken op het vlak van duurzaamheid. In vier breakouts zoomen we in op enkele specifieke duurzaamheidstopics en Universiteit Antwerpen presenteert haar onderzoek naar de impact van COVID-19 op duurzaamheid.

Daarnaast is de Dag Duurzaam Ondernemen ook het moment om de SDG Pioneers in de bloemetjes te zetten!

De Dag Duurzaam Ondernemen is een organisatie van Voka en MVO-Vlaanderen. Hierdoor is deelname aan het event gratis.

Prijs
gratis maar inschrijven is verplicht
Herman Teirlinckgebouw
Havenlaan 88
1000 Brussel
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Voka en MVO Vlaanderen
Terug naar boven