Logo Connect2Change Online

Connect2Change Online

06 oktober 2020 11:00 tot 29 oktober 2020 17:00

Connect2Change is het jaarlijkse netwerkevent van Bond Beter Leefmilieu. Dit jaar bewaren ze fysiek een veilige afstand, maar inhoudelijk breken ze uit hun bubbel. Ze gaan online in debat met changemakers uit de milieubeweging, en ver daarbuiten.

Wanneer?

Connect2Change zal dit jaar tijdens de hele maand oktober plaatsvinden. Elke dinsdag (om 11 uur) en donderdag (om 14 uur) van oktober staat er een sprankelende online sessie op het programma.

Voor wie?

Connect2Change brengt mensen uit alle hoeken van de samenleving samen: ondernemers, social profits, verenigingen, burgers, politici, beleidsmakers, academici, jongeren en meer. Want de transitie naar een klimaatneutrale maatschappij is een verhaal waaraan iedereen mag (en moet!) meeschrijven.

Café Changé

Connect2Change wil kansen creëren om andere changemakers te ontmoeten. Daarom kan je na de meeste sessies nog een halfuurtje blijven hangen in het Café Changé voor een nabespreking, speed date, een een-op-eengesprek met een van de sprekers of een quizje. De methodiek is changé bij iedere sessie. Het enige café zonder mondmaskerplicht!

Tickets

Koop je een ticket voor Connect2Change dan krijg je voor die prijs toegang tot alle acht online sessies (Prijs: 49€ | BBL-leden 29€). Een ticket is persoonlijk. Iedere maandag van oktober ontvang je een mail waarin de links naar de digitale sessies van die week staan. Bovendien zal het mogelijk zijn de sessies te herbekijken.

Prijs
49€ | BBL-leden 29€
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Bond Beter Leefmilieu
Terug naar boven