campagnebeeld Circular Procurement Summit

Circular Procurement Summit

26 november 2020 9:30 tot 17:10

VIB en CSR Campus organiseren de Circular Procurement Summit met het doel om nog meer aankopers en hun bedrijven te overtuigen van de noodzaak om (meer) circulair aan te kopen.

Bovendien willen ze jou zo volledig mogelijk informeren over alle aspecten van circulair aankopen – zoals diverse concepten, nieuwe contractvormen, financiering, change management, technische en wetenschappelijke ondersteuning.

En je inspireren via best practices van bedrijven en sectoren die reeds belangrijke stappen hebben gezet in de richting van de circulaire economie.

De Circular Procurement Summit werd omgezet naar een online event.  Het programma is opgedeeld in zes sessies van maximum een uur met een mix van presentaties, debat en Q&A. 

Je kan zelf kiezen welke van deze sessies je wil volgen.  Je krijgt de dag voor het event een link doorgestuurd waarmee je kan inloggen op het event.

Prijs
Leden VIB: 249 EUR - niet-leden: 299 EUR (excl. BTW)
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
VIB en CSR Campus
Terug naar boven