Cera Coop Workshop 'Starten met of bij een coöperatie'

23 juni 2022 9:30 tot 14:30

Deze startersvorming geeft een stevige introductie in coöperatief ondernemen: het coöperatieve ondernemingsmodel, juridische en financiële aspecten, governance, bedrijfscultuur, do's-and-don'ts .

De stap zetten om samen een coöperatieve onderneming op te zetten is een mooie, maar complexe uitdaging. Je hebt immers een ganse weg af te leggen: van coöperatief idee richting een coöperatief ondernemingsplan, tot het oprichten van (of omvormen tot) en de eerste stappen van de coöperatieve vennootschap.

Hannes Hollebecq geeft je in deze startersvorming een stevige introductie in coöperatief ondernemen: het coöperatieve ondernemingsmodel, juridische en financiële aspecten, governance, bedrijfscultuur, do's-and-don'ts . En biedt je advies op maat in een beperkte groepssessie.

Na afloop weet je of dit het juiste ondernemingsmodel is voor jouw idee. Indien je dit wenst, start Cera nadien een individuele begeleiding op.

Doelgroep

  • Mensen die een coöperatie willen oprichten of hun huidige zaak willen omvormen tot een coöperatie.
  • (Nieuwe) bestuurders, actieve coöperanten, managers en medewerkers van coöperaties?
  • Mensen die sterk geïnteresseerd zijn in het coöperatieve ondernemingsmodel.
Prijs
€20,00
In Leuven of online (afhankelijk van de corona-situatie)
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Cera
Terug naar boven