Boeklancering 'Waardevol Werkloos'

Omslag Waardevol werkloos
19 februari 2019 19:00 tot 20:30

Wat is de rol van de mens in de economie van de toekomst? Is ons onderwijssysteem klaar om de digitalisering ten volle te benutten? Stuurt technologische verandering ons naar een nieuw samenlevingsmodel? De vierde industriële revolutie, met onder andere de opkomst van artificiële intelligentie en versnelde automatisering, maakt onze toekomst onvoorspelbaarder dan ooit.

In zijn nieuwste boek 'Waardevol werkloos' ontwikkelt Geert Janssens vier mogelijke toekomsten en plaatst ze in een breder perspectief. In die scenario’s schuilen niet enkel bedreigingen, maar ook tal van kansen. Om die te benutten, moeten we met open vizier naar de toekomst kijken en ons niet krampachtig vastklampen aan één onwrikbaar toekomstbeeld.

Via de juiste inzichten, achtergrondkennis en kritische vragen vormt dit boek een voorbereiding op de vraagstukken van morgen, en een uitnodiging om de toekomst zelf vorm te geven.

Programma

19.00 uur: Onthaal met broodjes

19.30 uur: Voorstelling 'Waardevol werkloos' met Fons Leroy (VDAB), Jan Denys (Randstad) en Inge De Roovere (Aluro)

20.30 uur: Receptie

Prijs
30 euro excl. BTW
Living Tomorrow
Indringingsweg 1
1800 Vilvoorde
België
Toevoegen aan mijn bundel

Voeg dit praktijkvoorbeeld of andere inspiratie of evenementen toe aan uw bundel. U kan uw bundel vervolgens als één pdf document downloaden.

Voeg toe aan mijn bundel
Georganiseerd door
Etion
Terug naar boven