Foutmelding

Er is een ongeldige keuze vastgesteld. Neem contact op met de websitebeheerder.

Onderstaande links verwijzen naar tests en scans op externe websites. De meeste zijn online beschikbaar en gratis. U kunt natuurlijk ook terecht bij bureaus die u ondersteunen bij het in kaart brengen van uw mvo-prestaties.

Sustainability Readiness Tool

Speciaal ontworpen om de activiteiten van een organisatie in kaart te brengen op het gebied van duurzaamheid. De tool biedt door middel van het ESG raamwerk een volwassenheidsbeoordeling en geeft u feedback over waar de organisatie staat. Bovendien kan de enquête periodiek worden afgenomen om de voortgang van het transformatietraject van een organisatie op het gebied van duurzaamheid te volgen.

Symbool EV

Gestroomd

Dit aankoopplatform voor duurzame voertuigen is een initiatief van alle Vlaamse Streekintercommunales. Het biedt lokale besturen op een eenvoudige en overzichtelijke manier toegang tot de markt van duurzame voertuigen, met aanzienlijke kortingen.

Kaart met circulaire jobs

Circular Jobs Monitor

De Circular Jobs Monitor verzamelt en presenteert gegevens over het aantal, de omvang en de locatie van banen die deel uitmaken van de circulaire economie over de hele wereld. Het biedt beleidsmakers, economen en arbeidsorganisaties inzicht in de relatie tussen activiteiten in de circulaire economie en de arbeidsmarkt in alle economische sectoren.

Terug naar boven