ikMVOok succesvol gestart

05 juni 2013

De ikMVOok-roadshow - waarbij in alle Vlaamse provincies opleiding gegeven wordt rond duurzaamheidsverslaggeving - is succesvol gestart.

Ik MVOok

Oost-Vlaanderen beet op 24 mei de spits af met maar liefst 22 deelnemers. Zij werden onthaald in het gloednieuwe VOKA-kantoor in Gent. Op 27 mei volgden 17 deelnemers het eerste ikMVOok-werkatelier voor Vlaams-Brabant bij VOKA Halle-Vilvoorde. En gisteren was ikMVOok te gast aan de Antwerpse Universiteit waar eveneens 17 geïnteresseerden het eerste werkatelier meemaakten.

De deelnemers komen uit uiteenlopende sectoren, zowel privé- als overheid. Allen hebben ze een sterke motivatie om effectief werk te maken van MVO en de communicatie errond.

Nog plaatsen beschikbaar
In Limburg start ikMVOok op 4 juli. West-Vlaanderen komt pas op 4 september aan de beurt. In beiden provincies zijn nog plaatsen beschikbaar. Info en inschrijvingen www.ikmvook.be of via mail aan info@ikmvook.be.

Werkatelier Oost-Vlaanderen

 

 

 

 

 

 

 

Over ikMVOok
ikMVOok is een project van MVO Vlaanderen in samenwerking met diverse nationale en regionale partners. In elke Vlaamse provincie worden vier werkateliers georganiseerd rond duurzaamheidsrapportering. Aan de hand van concrete info, cases, haalbare tips en persoonlijke begeleiding kunnen de deelnemers op het einde van de rit uitpakken met een eigen duurzaamheidsverslag.

Ik MVOok is gratis voor bedrijven en organisaties. Via de schriftelijke inschrijving wordt gepeild naar de motivatie van de deelnemers. 

Meer info op www.ikmvook.be 

Partners: Departement Werk en Sociale Economie, Agentschap Ondernemen, De Belgische Kamers van Koophandel, UNIZO, Verso, Kauri, Business & Society Belgium en regionale partners http://www.ikmvook.be/#partners

De Vlaamse overheid stelde communicatiebureau Cayman (www.cayman.be) en duurzaamheidsexpert Anouk Van de Meulebroecke (slidingdoors) aan om dit project uit te voeren.


 Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)3 877 16 04 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven