Veiligheid en gezondheid (verwijderen) verfijnd met Voeding, tabak (verwijderen) 1 - 10 van 62 resultaten

Alpro versmelt drie P’s met management

Alpro is de Europese sojaproductenpionier die voedingsproducten en dranken op basis van sojabonen maakt. Naast het alom bekende Alpro Soya maakt het bedrijf onder de naam Provamel een gespecialiseerd gamma soja- en tofuproducten voor biowinkels. Alpro’s producten zijn op zich al maatschappelijk verantwoord. “Wij proberen een intrinsiek groen product normaal of ‘mainsteam’  te maken terwijl andere bedrijven een normaal product met een groen laagje bedekken”, zegt Alpro’s directeur Strategie en Business Development Koen Bouckaert.

Meer informatie
Amelior

Amelior is een bedrijf in de Kortrijkse regio dat zich bezighoudt met advies, begeleiding en opleiding met als doel "verbetering" zowel binnen industrie als diensten en social profit.

Amelior vzw werd in 1971 opgericht als Centrum voor Kwaliteitszorg West-Vlaanderen vzw. Dit was een vereniging van kaderleden uit grote industriële ondernemingen die zich tot doel hadden gesteld de kleine KMO-toeleveranciers van hun bedrijven te sensibiliseren rond integrale kwaliteitszorg. Vanuit dit nobele initiatief groeide een organisatie die zich vandaag tot het ganse land richt, en die ondertussen ook meer terreinen bestrijkt dan alleen maar de kwaliteitszorg. Ook voor veiligheid, milieu, HRM en aspecten van algemeen management kunnen klanten nu bij ons terecht. In het licht van deze evolutie werd in 2001 overgegaan tot een naamsverandering. CKZ West-Vlaanderen werd vanaf toen Amelior.

Meer informatie
Barry Callebaut onthult eerste Cocoa Horizons Truck

Chocoladefabrikant Barry Callebaut lanceert zijn eerste Cocoa Horizons Truck – een multifunctionele mobiele eenheid die opleidingen, basisgezondheidszorg en onderwijs rechtstreeks tot bij de Ivoriaanse coöperaties van cacaoboeren brengt in het kader van het Quality Partner Program.

Meer informatie
Belgisch Kenniscentrum over het welzijn op het werk (BeSWIC) - Publicaties

Dit nationaal netwerk biedt informatie inzake preventie, bescherming en welzijn op het werk. Initiatiefnemer is het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk. Het Belgisch steunpunt (de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg) coördineert het netwerk en beheert de informatie.

Meer informatie
BeSaCC: Belgian Safety Criteria for Contractors

BeSaCC (Belgian Safety Criteria for Contractors) is een attesteringssysteem ontwikkeld door het VBO en een aantal bedrijfssectoren, voor de attestering van ondernemingen die voldoen aan de criteria voor veilige onderaanneming.

Meer informatie
CCI.BE (Federatie van Kamers voor Handel en Nijverheid van België)

Voka (http://www.voka.be) is het Vlaams netwerk van ondernemingen, gevormd door Voka - Vlaams Economisch Verbond en Voka - Kamers van Koophandel. Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen, vertegenwoordigt 18.000 ondernemingen en organisaties uit 24 sectoren. Het aanbod van Voka  is zeer divers en steeds gericht op het ondersteunen en begeleiden van organisaties en bedrijven in verandering en groei.

Voka - Vlaams Economisch Verbond staat voor standpuntbepaling en belangenbehartiging (lobbying bij politiek, overheid en overleg met sociale partners). Dit alles wordt ondersteund door een sterk kenniscentrum.
 
De acht Voka - Kamers van Koophandel staan voor netwerking en een sterke dienstverlening (ondernemingsloket, opleidingen, vorming, infosessies, werkgelegenheidsinitiatieven, informatie, ...)

De Federatie van Kamers voor Handel en Nijverheid van België is de overkoepelende organisatie voor de Kamers van Koophandel in België en voor de Belgische Kamers van Koophandel in het buitenland. Zij verdedigt de belangen van haar leden en vertegenwoordigt het kamernetwerk op nationaal, Europees en internationaal niveau. De Federatie plaatst duurzaamheid en MVO hoog op de agenda van de Kamers.

Meer informatie
Cevora vzw

Cevora vzw is het vormingscentrum van het Paritair Comité 218 (ANPCB) en biedt een brede waaier van opleidingen voor bediendenwerknemers én -werkzoekenden aan. De doelgroep zijn mensen uit verschillende sectoren zoals de bouw-, handel-, ICT- en grafische industrie. Cevora staat voor kwaliteitsvolle en kosteloze opleidingen.

Meer informatie
Company Health Check

De Company Health Check is een vragenlijst die peilt naar de gezondheidsbevordering in uw bedrijf. Hoe is een en ander georganiseerd, welke maatregelen heeft u reeds getroffen, wie is er betrokken, ... De checklist behandelt vier thema’s die met gezondheid te maken hebben: roken, actieve levensstijl, voeding en stress. Achteraf ontvangt u feedback via e-mail, met tips om verbeteringen aan te brengen.

Meer informatie
CONSULTES bvba

CONSULTES is uw deskundige partner op vlak van milieu en preventie.

Meer informatie
De Sustainability Challenge: daag jouw organisatie uit in MVO!

De Sustainability Challenge is een tool die werd ontwikkeld om jouw organisatie uit te dagen op het vlak van MVO. Aan de hand van een methodische aanpak leggen we de vinger op wat nu jouw belangrijkste MVO issues zijn. Het resultaat is een concrete en op maat gemaakte MVO-aanpak, gefocust op de kernissues voor jouw organisatie. Zo wordt MVO morgen al een reële meerwaarde. 

Meer informatie

Verfijn uw zoekactie

Selecteer hieronder enkele trefwoorden...Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)3 877 16 04 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven