Transport, logistiek (verwijderen) verfijnd met Opleidings- en adviesverstrekkers (verwijderen) en Duurzaam veranderen (verwijderen) 11 - 20 van 33 resultaten

Diversity bvba

Diversity bvba ondersteunt organisaties om de spanning tussen techniek en innovatie te begrijpen als een vruchtbare spanning. De filosofie van waaruit Diversity met mensen werkt is niet gericht op eenduidigheid en eenvormigheid, maar op hoe mensen vanuit hun verschil een bijdrage kunnen leveren aan een organisatie. de medewerkers van Diversity bvba twintig jaar ervaring in begeleiding en in het inrichten van maatgerichte trajecten gebaseerd op een specifieke - op ontwikkeling gerichte - vraag van de klant. Dit gebeurt zowel voor klanten in de publieke als in de private sector. In de loop van de jaren hebben de medewerkers van Diversity bvba hierin een werkwijze ontwikkeld die specifiek en eigen is.

Meer informatie
ENVIRO+

ENVIRO+ is een advies- en studiebureau met meer dan 20 jaar ervaring, actief in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Nederland. Met een team van een 30-tal gepassioneerde experts bieden wij een compleet dienstenpakket op het vlak van milieu & natuur, veiligheid, bodem, ruimtelijke ordening en energie.

Voor ENVIRO + is een klant een partner waarmee we op een persoonlijke manier en in nauw overleg op zoek gaan naar oplossingen en antwoorden met meerwaarde. Ons advies is pragmatisch en op maat, ons studiewerk wetenschappelijk onderbouwd en resultaatgericht en ons specifiek opleidingsaanbod is van hoog niveau. Hierbij verliezen we een optimale prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog. Dit alles willen wij realiseren met gemotiveerde en betrokken medewerkers die als één team voor u klaarstaan. Tot slot wil ENVIRO + via haar dienstverlening ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen en een bijdrage leveren tot het evenwicht tussen People, Planet & Profit.

Meer informatie
Futureproofed

Futureproofed levert onderbouwde business oplossingen gevoed door duurzaamheid.

Futureproofed doet dit met een unieke, geïntegreerde aanpak die zowel milieu-, markt- als business-inzichten combineert in een traject, dat typisch uit de volgende stappen bestaat:

Mapping: milieu-impact (carbon en water footprints, LCA's), marktinzichten, business model analyses
Resolving: milieu-stappenplannen, marktonderzoek, business model innovatie
Launching: targets & implementatie, 'brand activation', evaluatie & monitoring
Inspiring: lezingen, workshops, quiz, communicatie, 'sparring partner' rol

Hierdoor helpen ze bedrijven in hun transitie naar een duurzamere, aantrekkelijke en meer winstgevende toekomst.


Meer informatie
Het oog van De Pauw

Het oog van De Pauw is het adviesbureau van Marc De Pauw, strategisch raadgever bij de transitie naar een duurzame economie.

Meer informatie
IDC

IDC biedt KMO’s, grote bedrijven en organisaties begeleiding in hun mvo-aanpak en -communicatie. Samen met de klant kijken we op een kritische en creatieve manier naar de mvo-noden en werken we een stakeholder- marketing- en communicatieaanpak uit. Ook voor de rapportering van uw mvo-aanpak kan u bij ons terecht.

Van analyse, strategie en planning tot en met de concrete uitvoering van projecten. Steeds met dat ene doel: uw bedrijf op een duurzame manier doen denken, werken en in de markt zetten.

Daarbij geloven we stellig in een haalbaar evenwicht tussen bedrijfswinst, tevreden stakeholders en maatschappelijke relevantie. Geen greenwashing, maar oprechte boodschappen en eerzaam engagement.

Inge De Clerck is gecertifieerd Associate Sustainability Assurance Practitioner (ASAP) en erkend dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille.

Meer informatie
Intensio

Intensio faciliteert duurzame ontwikkeling in organisaties door het verlenen van advies, ondersteuning en begeleiding inzake MVO-projecten en duurzaamheidsvraagstukken.

Meer informatie
Kanaal 127 cvba

Kanaal 127 is een bedrijven- en kenniscentrum voor Duurzaam en Sociaal ondernemen. Kanaal 127 richt zich tot startende ondernemers en groeiende bedrijven in Zuid-West-Vlaanderen. De belangrijkste activiteiten zijn de ondersteuning van het ondernemerschap, het creëren en behouden van tewerkstelling voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, het zoeken naar nieuwe marktniches en de begeleiding bij duurzaam ondernemen. Daarnaast is Kanaal 127 een informatiepunt voor ondernemers, overheden, particulieren en intermediaire organisaties rond alle thema’s die betrekking hebben op voornoemde activiteiten. Tenslotte verhuurt Kanaal 127 werk- en kantoorruimte met bijhorende secretariaatsdiensten en stelt zij ook haar vergaderaccommodatie ter beschikking aan derden.

Meer informatie
Kataro

Kataro helpt bedrijven en organisaties bij

* Duurzame betrokkenheid van uw medewerkers

* Een heldere en inspirerende missie, visie, waarden en strategie

* Communicatie bij verandering en crisis

Meer informatie
Lloyd’s Register Quality Assurance - LRQA

LRQA is onderdeel van de Lloyd’s Register Group. Wij zijn toonaangevende, onafhankelijke dienstverleners op het vlak van certificatie, validatie en verificatie, en geven opleidingen binnen het kader van een brede reeks normen. 

Meer informatie
Maror

MAROR staat voor dienstverlening aan Maatschappelijk Relevante Organisaties. Bogend op een lange ervaring in de internationale zakenwereld, aangevuld met een flinke academische onderbouw staan de consultants en trainers van MAROR in voor een kwalitatief hoogstaand aanbod van MVO gerelateerde diensten.

Meer informatie

Verfijn uw zoekactie

Geen verfijning mogelijk.Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)3 877 16 04 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven