Textiel, kleding (verwijderen) 51 - 60 van 472 resultaten

Breng Fair Trade producten in je leven

Fair Trade Original is een groothandelsorganisatie in eerlijke producten, die een brugfunctie vervult tussen de producenten in de ontwikkelingslanden en de consumenten op de Europese markt.

Meer informatie
Bright Future werkt aan de toekomst van allochtone studenten

Allochtonen vinden moeilijk werk. Dat is des te frustrerend als ze een hoog diploma haalden. Bright Future tracht hier iets aan te doen. Het is een coachingnetwerk, dat gemotiveerde hoger opgeleide allochtone studenten in contact brengt met de bedrijfstak waarin ze willen werken. Bright Future ondersteunt de studenten door hen coaches, ervaren managers uit de belangrijkste bedrijfstakken die op vrijwillige basis de studenten begeleiden, aan te reiken.

Meer informatie
Brochure "Is eerlijke handel een duurzame handel?"

Het Belgische Trade for Development Centre (vroeger het Fair Trade Center) publiceert de brochure ‘Is eerlijke handel een duurzame handel?’ die ingaat op de verhouding tussen eerlijke handel en het milieu.

Meer informatie
Brochure "Maatschappelijk verantwoord ondernemen: het rendeert!"

Met de brochure ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: het rendeert!’ wil het provinciebestuur van Antwerpen ondernemingen ondersteunen bij hun inspanningen rond maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer informatie
Brochure van het BNCT rond diversiteit

Het Brussels Nederlandstalig Comité voor Tewerkstelling en Opleiding biedt bedrijven meerdere instrumenten rond diversiteit.

Meer informatie
Bruno Pieters lanceert ‘eerlijkste’ modehuis ooit

De Belgische ontwerper herrijst na een jarenlange rustperiode met Honest by., een nieuw modehuis dat de lat voor de modewereld ongezien hoog legt op vlak van transparantie en milieubewustzijn.

Meer informatie
Bundeling tools van Vlaamse Overheid

Competentiebeleid kan altijd en overal. Sector of bedrijfsgrootte speelt geen rol – van arbeiders tot bedienden, in een kmo of multinational. Altijd maar meer bedrijven doen aan competentiebeleid. En dat met drie belangrijke drijfveren: efficiëntie verhogen, ruimere economische context bieden en dedrang om mee te zijn.

 

Meer informatie
Business & Human Rights Resource Centre - Company policy

Op de site van het Business & Human Rights Resource Centre vindt u talrijke internationale voorbeelden van mensenrechtenbeleid in bedrijven

Meer informatie
Business and Human Rights. Dilemmas and Solutions

Bedrijven die van de mogelijkheden van globalisatie gebruik maken werken in landen waar corruptie, ongelijkheid, interne conflicten en schending van de mensenrechten schering en inslag zijn. Hoe wapenen zij zich tegen deze uitdagingen?

Meer informatie
Business Case Builder: Stel een duurzame business case op

De Business Case Builder (BCB) is een gratis instrument voor het opstellen van een duurzame business case door een groene, gezonde en duurzame levensstijl te stimuleren bij consumenten.

Meer informatie


Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)2 774 60 35 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven