Textiel, kleding (verwijderen) 11 - 20 van 472 resultaten

Agentschap Ondernemen lanceert brochure 'Bedrijf & water'

Met de brochure ‘Bedrijf & water’ wil het Agentschap Ondernemen ondernemers een duidelijk zicht geven op de verschillende waterstromen, de bijhorende regelgeving en tips en inspiratiebronnen aanreiken om de waterhuishouding in uw bedrijf op punt te stellen.

Meer informatie
Alles over verpakkingen en hoe je deze kan voorkomen

Preventpack.be geeft informatie over de acties van de ondernemingen inzake de preventie van verpakkingsafval.

Meer informatie
Alternatieve kleding

Onder invloed van de fairtrade en anti-sweatshop beweging hebben een aantal ondernemingen en andere organisaties initiatieven ondernomen voor de verkoop van 'ethische', 'alternatieve' of 'eerlijk geproduceerde' kleding. Zij willen aan de noden van een groeiend aantal individuele en institutionele consumenten die 'schone kleren' wensen, voldoen.

Meer informatie
Amelior

Amelior is een bedrijf in de Kortrijkse regio dat zich bezighoudt met advies, begeleiding en opleiding met als doel "verbetering" zowel binnen industrie als diensten en social profit.

Amelior vzw werd in 1971 opgericht als Centrum voor Kwaliteitszorg West-Vlaanderen vzw. Dit was een vereniging van kaderleden uit grote industriële ondernemingen die zich tot doel hadden gesteld de kleine KMO-toeleveranciers van hun bedrijven te sensibiliseren rond integrale kwaliteitszorg. Vanuit dit nobele initiatief groeide een organisatie die zich vandaag tot het ganse land richt, en die ondertussen ook meer terreinen bestrijkt dan alleen maar de kwaliteitszorg. Ook voor veiligheid, milieu, HRM en aspecten van algemeen management kunnen klanten nu bij ons terecht. In het licht van deze evolutie werd in 2001 overgegaan tot een naamsverandering. CKZ West-Vlaanderen werd vanaf toen Amelior.

Meer informatie
Anders werken

Anders werken is een set van 15 praktische werkinstrumenten waarmee personeelsdiensten en andere werkgevers gratis aan de slag kunnen. De tools helpen bedrijven en organisaties om nieuwe mensen aan te trekken, hun aanwezige medewerkers te laten ontwikkelen en doorgroeien, meer flexibiliteit en een betere balans tussen werk en privé leven uit te bouwen, en dergelijke meer.

Meer informatie
Antwoorden op de stereotypen betreffende de oudere werknemer

Zijn de vooroordelen die leven tegenover oudere werknemers gefundeerd? En wat is hun impact op de beslissing die iemand neemt om vroegtijdig de arbeidsmarkt te verlaten?

Meer informatie
Arbeid & Milieu - Publicaties

Op de site van Arbeid & Milieu vzw, het samenwerkingsverband tussen milieu- en vakbeweging in Vlaanderen, vindt u een overzicht van interessante publicaties.

Meer informatie
Arbeid & Milieu Magazine

Arbeid & Milieu Magazine brengt een brede mix van reportages, interviews, bedrijfsdossiers, opiniestukken, achtergrondartikels, ... over de zeer uiteenlopende thema's waar sociale en ecologische belangen elkaar raken.

Meer informatie
Argentijnse en Thaise arbeiders lanceren eigen kledingmerk

No Chains, geen ketens, heet het nieuwe kledingmerk. De kleren zijn gemaakt door Argentijnse en Thaise werknemers die vroeger zijn uitgebuit en nu coöperatieve bedrijven hebben opgericht. De eerste kledingstukken zijn vanaf 4 juni te koop in Buenos Aires en Bangkok. No Chains wil garant staan voor kleding die op een waardige manier, zonder uitbuiting geproduceerd is.

Meer informatie
Argus - Publicaties

De website van Argus, het milieupunt van KBC, bevat heel wat info over allerlei publicaties op vlak van verschillende milieuthema's.

Meer informatie


Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)2 774 60 35 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven