HR-bureaus (verwijderen) 41 - 50 van 421 resultaten

Brochure "Maatschappelijk verantwoord ondernemen: het rendeert!"

Met de brochure ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: het rendeert!’ wil het provinciebestuur van Antwerpen ondernemingen ondersteunen bij hun inspanningen rond maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer informatie
Brochure van het BNCT rond diversiteit

Het Brussels Nederlandstalig Comité voor Tewerkstelling en Opleiding biedt bedrijven meerdere instrumenten rond diversiteit.

Meer informatie
Bundeling tools van Vlaamse Overheid

Competentiebeleid kan altijd en overal. Sector of bedrijfsgrootte speelt geen rol – van arbeiders tot bedienden, in een kmo of multinational. Altijd maar meer bedrijven doen aan competentiebeleid. En dat met drie belangrijke drijfveren: efficiëntie verhogen, ruimere economische context bieden en dedrang om mee te zijn.

 

Meer informatie
Business & Human Rights Resource Centre - Company policy

Op de site van het Business & Human Rights Resource Centre vindt u talrijke internationale voorbeelden van mensenrechtenbeleid in bedrijven

Meer informatie
Business and Human Rights. Dilemmas and Solutions

Bedrijven die van de mogelijkheden van globalisatie gebruik maken werken in landen waar corruptie, ongelijkheid, interne conflicten en schending van de mensenrechten schering en inslag zijn. Hoe wapenen zij zich tegen deze uitdagingen?

Meer informatie
Business Case Builder: Stel een duurzame business case op

De Business Case Builder (BCB) is een gratis instrument voor het opstellen van een duurzame business case door een groene, gezonde en duurzame levensstijl te stimuleren bij consumenten.

Meer informatie
Business in the Community - Praktijkvoorbeelden employee involvement

Praktijkvoorbeelden vind je terug op de site van Business in the Community.

Meer informatie
Buying Green

Dit handboek van de Europese Commissie wil openbare diensten helpen om met succes een milieuvriendelijk aanbestedingsbeleid op te zetten. Er worden een aantal procedures beschreven aan de hand waarvan lokale overheden maar ook ondernemingen met succes aan de slag kunnen. Verder bevat het handboek info over de mogelijkheden die de wetgeving biedt en praktische oplossingen die kunnen gebruikt worden bij de aanbestedingsprocedures voor overheidopdrachten en goede voorbeelden van groene aanbestedingen door overheidsdiensten in de EU.

Meer informatie
C2C Platform

Belgisch platform dat wordt beheerd door Sustenuto. De website bevat enkele nieuwsberichten, en geeft de bezoekers de mogelijkheid om lid te worden van een cradle to Cradle netwerk.

GA!

Meer informatie
C2C-Certified

Website van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute. De website bevat veel informatie omtrent de criteria van het certificatieproces, en ook een lijst met gecertificeerde producten.

GA!

Meer informatie


Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)2 774 60 35 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven