HR-bureaus (verwijderen) 31 - 40 van 421 resultaten

BINARIO

Binario is een jonge organisatie die zich richt op het samenbrengen van de sociale en de reguliere economie (in eigen land) en van Noord en Zuid (in de derde wereld). Via ontwikkeltrajecten – bv. leiderschapsprogramma’s – worden duurzame relaties tot stand gebracht, waarbij wederzijds leren centraal staat.

Meer informatie
Blue Gate Antwerp wordt duurzaam bedrijventerrein

Het nieuwe bedrijventerrein Blue Gate Antwerp wordt ontwikkeld volgens de internationale standaard voor duurzaamheid BREEAM. Het moet een pilootproject vormen voor Vlaanderen.

Meer informatie
Bond Beter Leefmilieu - Publicaties

Op de website van Bond Beter Leefmilieu kunt u terecht voor informatie over milieuvriendelijk verbruiken, mobiliteit, milieubeleid, alternatieve energie en andere thema's.

Meer informatie
Bouwen aan een duurzame economie

In het boek ‘Bouwen aan een duurzame economie. Investeren in de toekomst’ bewijzen pioniersbedrijven uit binnen- en buitenland dat investeren in een duurzame economie hand in hand gaat met een gezonde, winstgevende bedrijfsvoering.

Meer informatie
Box@Werkplek

Hoe laat u de competenties van uw personeel zo veel mogelijk tot hun recht komen? Box@Werkplek geeft het antwoord met een laagdrempelige scan en zeven doe-agenda’s – die u los van elkaar of samen gebruikt. De doe-agenda’s helpen u competentieontwikkeling op te starten. En de vragenlijsten leren u hoe u moet omgaan met de ontwikkeling van de medewerkers.

Meer informatie
Braungart

Achtergrondinformatie over visie, werkzaamheden en publicaties van Michael Braungart, één van de ontwerpers van Cradle to Cradle.

GA!

Meer informatie
Breathing LIFE into greener businesses

In het kader van LIFE, het Europees subsidieprogramma voor milieugerelateerde projecten, verscheen de brochure "Breathing LIFE into greener businesses". Het behandelt kort 19 spraakmakende voorbeelden van eco-efficiënte bedrijfsvoering uit 11 verschillende landen.

Meer informatie
Breng diversiteit in uw bedrijf

Werkgevers staan zelden te trappelen om een arbeidsgehandicapte, een allochtoon of een 50-plusser in dienst te nemen. Die houding speelt ook mee tijdens de zoektocht naar tijdelijk personeel. Om dit laatstgenoemde obstakel te helpen overwinnen, is speciaal voor uitzendconsulenten www.diversiteitwerkt.be gelanceerd.

Meer informatie
Bright Future werkt aan de toekomst van allochtone studenten

Allochtonen vinden moeilijk werk. Dat is des te frustrerend als ze een hoog diploma haalden. Bright Future tracht hier iets aan te doen. Het is een coachingnetwerk, dat gemotiveerde hoger opgeleide allochtone studenten in contact brengt met de bedrijfstak waarin ze willen werken. Bright Future ondersteunt de studenten door hen coaches, ervaren managers uit de belangrijkste bedrijfstakken die op vrijwillige basis de studenten begeleiden, aan te reiken.

Meer informatie
Brochure "Is eerlijke handel een duurzame handel?"

Het Belgische Trade for Development Centre (vroeger het Fair Trade Center) publiceert de brochure ‘Is eerlijke handel een duurzame handel?’ die ingaat op de verhouding tussen eerlijke handel en het milieu.

Meer informatie


Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)2 774 60 35 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven