HR-bureaus (verwijderen) verfijnd met Praktijkvoorbeelden (verwijderen) 1 - 10 van 47 resultaten

AE en McDonald's Belgium uitgeroepen tot 'Best Workplaces 2013'

Professionele ontwikkeling, coaching en appreciatie liggen aan de basis van de overwinning van AE en McDonald's Belgium. Naast de prijs voor Best Workplace, werden ook speciale onderscheidingen uitgereikt aan Mars Belgium (Award voor Inspiring Leadership), Carglass (Award voor Giving Back) en KBC Global Services (Award voor New World of Work)

Meer informatie
Belgian Positive Entrepreneurs wil Belgische sociale ondernemers identificeren, groeperen en promoveren

“Belgian Positive Entrepreneurs”, een initiatief van The Hub Brussels en de Poseco vereniging, is een nieuw project om Belgische sociale ondernemers te identificeren, groeperen en promoten. Het project richt zich op ondernemers die een milieuvriendelijke of sociaalvriendelijke dienst of product ontwikkelen, ongeacht de aard van hun activiteit (ondernemingen, verenigingen, coöperaties en openbare sector).

Meer informatie
Blue Gate Antwerp wordt duurzaam bedrijventerrein

Het nieuwe bedrijventerrein Blue Gate Antwerp wordt ontwikkeld volgens de internationale standaard voor duurzaamheid BREEAM. Het moet een pilootproject vormen voor Vlaanderen.

Meer informatie
Bright Future werkt aan de toekomst van allochtone studenten

Allochtonen vinden moeilijk werk. Dat is des te frustrerend als ze een hoog diploma haalden. Bright Future tracht hier iets aan te doen. Het is een coachingnetwerk, dat gemotiveerde hoger opgeleide allochtone studenten in contact brengt met de bedrijfstak waarin ze willen werken. Bright Future ondersteunt de studenten door hen coaches, ervaren managers uit de belangrijkste bedrijfstakken die op vrijwillige basis de studenten begeleiden, aan te reiken.

Meer informatie
Business & Human Rights Resource Centre - Company policy

Op de site van het Business & Human Rights Resource Centre vindt u talrijke internationale voorbeelden van mensenrechtenbeleid in bedrijven

Meer informatie
Business in the Community - Praktijkvoorbeelden employee involvement

Praktijkvoorbeelden vind je terug op de site van Business in the Community.

Meer informatie
Cera - projecten Employee Involvement

Onder het motto 'Coöperatief mecenaat met een maatschappelijke meerwaarde' beklemtoont Cera haar maatschappelijke opdracht. Zij doet dit door honderden projecten in binnen- en buitenland financieel te steunen. De keuze valt op maatschappelijke projecten die voldoen aan reële behoeften en die duurzame effecten bereiken, voor de samenleving in haar geheel en voor de vennoten in het bijzonder. Bovendien moeten ze de coöperatieve waarden van Cera - samenwerking, solidariteit, inspraak en respect voor het individu - weerspiegelen. Cera steunt projecten in de volgende domeinen: armoedebestrijding, kunst en cultuur, land- en tuinbouw en milieu, medisch-sociaal, onderwijs en vorming/ondernemerschap en (via de Belgische Raffeisenstichting - BSR) solidair bankieren en verzekeren in derdewereldlanden.

Meer informatie
Column: Een duurzaam HR-beleid steunt op respect, omgeving en continuïteit

Peggy De Prins, professor aan de Antwerp Management School, geeft uitleg over het uitbouwen van een duurzaam HR-beleid.

 

 

Meer informatie
De fiets werkt!

Op initiatief van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde voerde de Fietsersbond een onderzoek uit bij een aantal bedrijven in Vlaanderen om hun fietsvriendelijk karakter te kunnen bepalen.

Meer informatie
DIABOLO: Randstad en Job & Co gaan samen voor creatieve competenties

DIABOLO is een project van Randstad en Job & Co vzw in de Gentse regio dat in mei 2005 van start ging. DIABOLO bundelt de kracht en expertise van Randstad Diversity, Job & Co en andere spelers op de Gentse arbeidsmarkt in één diversiteitsaanpak.
Job & Co vzw is sinds 1980 vernieuwend bezig met kansengroepen en tewerkstelling. Via het DIABOLO-project stelt Job & Co zijn deskundigheid ter beschikking om mee te werken aan de coaching van competenties bij de werkzoekenden uit de kansengroepen.
Randstad Diversity is meer dan 10 jaar actief in diversiteit. Hun sterkte ligt in hun arbeidsmarkt- en bedrijfsexpertise.

Meer informatie


Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)2 774 60 35 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven