Hout-, meubelindustrie (verwijderen) verfijnd met MVO communicatie en rapportering (verwijderen) en Publicaties (verwijderen) 1 - 10 van 22 resultaten

A comparison of 4 international guidelines for CSR

The Danish Business Authority bundelde onlangs vier internationale MVO-richtlijnen in één boekje

De publicatie belicht op een korte en praktische manier de belangrijkste internationale MVO-richtlijnen, hun verbanden en hun verschillen. Volgens The Danish Business Authority was er een grote noodzaak aan meer duidelijkheid over de internationale richtlijnen, aangezien kleine en middelgrote ondernemingen steeds vaker beroep doen op buitenlandse leveranciers.

Meer informatie
Achieving high performance. CSR at the heart of business

Studie waarin op basis van (een overzicht van) empirisch onderzoek wordt aangetoond dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een positief effect heeft op de performantie van een bedrijf.

Meer informatie
Brochure "Maatschappelijk verantwoord ondernemen: het rendeert!"

Met de brochure ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: het rendeert!’ wil het provinciebestuur van Antwerpen ondernemingen ondersteunen bij hun inspanningen rond maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer informatie
Communicatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Be good and tell it

Dit handige zakboekje uit de reeks Communicatie Memo van Kluwer geeft een beknopt overzicht van het wat, hoe en waarom van MVO en communicatie over MVO. Het bevat heel wat praktische tips en voorbeelden.

Meer informatie
Duurzaamheidsverslaggeving: stap in op uw niveau

BECO België en Commotie hebben in oktober 2008 een nieuwe website en nieuwsbrief ‘Duurzaamheidsverslaggeving’ gelanceerd. Beide passen in het streven om duurzaamheidsverslaggeving breder bekend te maken bij bedrijven, organisaties, overheden, federaties, ...

Meer informatie
Ethical Corporation Magazine

Maandelijks, Engelstalig tijdschrift met nieuws, interviews en artikels over MVO.

Meer informatie
European SME's and social and environmental responsibility

In deze publicatie worden de resultaten weergegeven van een Europees onderzoek over KMO's en MVO.

Meer informatie
Gids voor doeltreffende MVO-communicatie

Deze gids, uitgegeven door de Europese Commissie, richt zich specifiek tot KMO's. U vindt er een beknopt overzicht van het wat, hoe en waarom van communicatie over MVO-activiteiten door KMO's.

Meer informatie
Gids voor duurzame marketing

CSR Europe heeft een gids gepubliceerd om professionelen uit de marketingsector te helpen bij te dragen tot de duurzame ontwikkelingspraktijken van hun organisaties.

Meer informatie
GRI Reports Database

Op de website van het Global Reporting Initiative vindt u een online databank van duurzaamheidsrapporten van Belgische en buitenlandse ondernemingen. De GRI-richtlijnen richten zich verzamelen en meten specifieke informatie van deze ondernemingen op vlak vanecologische, sociaal-maatschappelijke en economische prestaties.

Meer informatie

Verfijn uw zoekactie

Geen verfijning mogelijk.Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)3 877 16 04 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven