Chemie, metaal (verwijderen) verfijnd met Praktijkvoorbeelden (verwijderen) en Diversiteit (verwijderen) 11 - 13 van 13 resultaten

Vlaamse Overheid geeft interactieve infosessie over MVO-onderzoeksproject 2011

MVO is een thema dat de afgelopen jaren steeds belangrijker werd. Ondernemingen en organisaties worden geconfronteerd met een vraag naar meer duurzaamheid en transparantie in hun activiteiten vanuit de samenleving, vanuit consumenten, werknemers, NGO's, beleidsmakers en andere ondernemingen. Maar hoe kunnen bedrijven en organisaties hieraan concreet tegemoet komen? Hoe kan de overheid hen hierbij helpen? Wat kan de rol van de bedrijfsorganisaties zijn? Om op die vragen een antwoord te kunnen bieden, startte het departement Werk en Sociale Economie twee projecten op.

Meer informatie
Vlaamse Startcentra helpen ondernemingen starten en groeien

Sinds 2001 kunnen personen of ondernemingen die een onderneming in de sociale economie wensen op te starten terecht bij een van de startcentra. Dit zijn regionale incubatiecentra waar nieuwe sociale economie initiatieven begeleid kunnen groeien tot volwaardige, autonome en marktconforme projecten.

Meer informatie
Voorbeelden van goede praktijken inzake leeftijdsbewust personeelsbeleid

Op de website www.ouderewerknemers.be van de federale overheid  vind je verschillende voorbeelden van goede praktijken inzake leeftijdsbewust personeelsbeleid.

Meer informatie

Verfijn uw zoekactie

Geen verfijning mogelijk.Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)2 774 60 35 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven