Chemie, metaal (verwijderen) verfijnd met Praktijkvoorbeelden (verwijderen) en Diversiteit (verwijderen) 11 - 16 van 16 resultaten

Publicatie "Goede praktijken van instroom kansengroepen"

Deze publicatie van Trivisi bevat 20 praktijkvoorbeelden rond instroom van kansengroepen.

Meer informatie
Rapport "The Business Case for Diversity - Good Practices in the Workplace"

Dit rapport onderzoekt business case voor diversiteit op basis van twee surveys uitgevoerd in 2005 bij bedrijven uit de 25 Europese landen. De publicatie bevat daarnaast ook een 20-tal praktijkvoorbeelden.

Meer informatie
Redactiebureau Palindroom doet aan duurzame mobiliteit

Het redactiebureau Palindroom - Architectura kreeg een eervolle vermelding op de Business Mobility Awards 2014. Het is een erkenning voor de inspanningen die de KMO levert op vlak van duurzame mobiliteit. 

Redactiebureau Palindroom slaagt er namelijk in om meer dan 70% van alle verplaatsingen af te leggen zonder auto. Over de andere inspanningen die Palindroom levert en haar motivatie hierachter, pikten we een interview met zaakvoerder Rik Neven op.  

Meer informatie
Vlaamse Overheid geeft interactieve infosessie over MVO-onderzoeksproject 2011

MVO is een thema dat de afgelopen jaren steeds belangrijker werd. Ondernemingen en organisaties worden geconfronteerd met een vraag naar meer duurzaamheid en transparantie in hun activiteiten vanuit de samenleving, vanuit consumenten, werknemers, NGO's, beleidsmakers en andere ondernemingen. Maar hoe kunnen bedrijven en organisaties hieraan concreet tegemoet komen? Hoe kan de overheid hen hierbij helpen? Wat kan de rol van de bedrijfsorganisaties zijn? Om op die vragen een antwoord te kunnen bieden, startte het departement Werk en Sociale Economie twee projecten op.

Meer informatie
Vlaamse Startcentra helpen ondernemingen starten en groeien

Sinds 2001 kunnen personen of ondernemingen die een onderneming in de sociale economie wensen op te starten terecht bij een van de startcentra. Dit zijn regionale incubatiecentra waar nieuwe sociale economie initiatieven begeleid kunnen groeien tot volwaardige, autonome en marktconforme projecten.

Meer informatie
Voorbeelden van goede praktijken inzake leeftijdsbewust personeelsbeleid

Op de website www.ouderewerknemers.be van de federale overheid  vind je verschillende voorbeelden van goede praktijken inzake leeftijdsbewust personeelsbeleid.

Meer informatie

Verfijn uw zoekactie

Geen verfijning mogelijk.Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)3 877 16 04 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven