Energiebesparende projecten

bedrijf:
Energieprojecten
website:
www.energieprojecten.com

Door het toepassen van nieuwe technologie en slimme combinaties kan veel energie worden bespaard. Op deze sites vindt u praktijkvoorbeelden van innovatieve projecten die dit bewijzen. Mogelijk kunnen deze (vooral Nederlandse) voorbeelden u op nieuwe ideeën te brengen.

Energieprojecten.com wil neutrale, betrouwbare informatie brengen onafhankelijk van fabrikanten, leveranciers of instituten. Enkele personen met veel kennis en ervaring op het gebied van de energietechnologie hebben zich bereid verklaard op persoonlijke titel de geboden informatie op deze site te beoordelen. Belangrijke factoren bij de beoordeling zijn daadwerkelijke milieuvoordelen, neutraliteit en realiteitsgehalte van de beschreven technologie. De library is geïntegreerd in de site Energietech.info. Op die site kunt u alle library-artikelen vinden onder het kopje 'Projecten'.

Als u meer informatie over een bepaald project wilt hebben, inhoudelijk of financieel, kunt u contact opnemen (ook studenten die materiaal voor een eindopdracht nodig hebben) via: informatie@energieprojecten.com Wilt u via een nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden van nieuwe projecten op energieprojecten.com? Stuur dan een mailtje naar: idee@energieprojecten.com In de library kunt u publicaties van de makers en adviseurs van energieprojecten vinden.

Uw selectie

  • Land-, tuin en bosbouw, visserij
Terug naar selectie


Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)3 877 16 04 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven