De Sustainability Challenge: daag jouw organisatie uit in MVO!

contactpersoon:
Renate Degrave, Manager Sustainability Services, De Kleetlaan 2, 1831 Diegem. Tel: +32 2 774 63 02, e-mail: renate.degrave@be.ey.com
bedrijf:
Ernst & Young
website:
www.ey.com

De Sustainability Challenge is een tool die werd ontwikkeld om jouw organisatie uit te dagen op het vlak van MVO. Aan de hand van een methodische aanpak leggen we de vinger op wat nu jouw belangrijkste MVO issues zijn. Het resultaat is een concrete en op maat gemaakte MVO-aanpak, gefocust op de kernissues voor jouw organisatie. Zo wordt MVO morgen al een reële meerwaarde. 

Wat is de Sustainability Challenge?
De Sustainability Challenge is een tool die werd ontwikkeld om jouw organisatie uit te dagen op het vlak van MVO. Deze tool is een eerste stap naar de uitwerking van een MVO-beleid en actieplan. Immers, vandaag staan vele duurzaamheidsverslagen nog steeds bol van holle frasen of beloftes die organisaties soms moeilijk kunnen waarmaken. Een gestructureerd en gefocust MVO-beleid is noodzakelijk om de daad bij het woord te voegen en om van MVO een echte meerwaarde te maken voor jouw organisatiedoelstellingen.

Gefocuste MVO-aanpak: bespaar tijd, geld en energie!
De Sustainability Challenge geeft een antwoord op de volgende vragen: wat zijn jouw belangrijkste MVO issues? Wat zijn de belangrijkste topics in jouw sector? Wat doen jouw sectorgenoten rond MVO? Welke risico’s loop je als je jouw MVO issues negeert? Een gefocuste aanpak met een duidelijk zicht op de belangrijkste MVO issues bespaart immers veel tijd, geld en energie.

Hoe gaan we te werk?
Maatwerk, want dat is MVO ook. Aan de hand van verschillende methodieken zoals een interne bevraging, een persoverzicht en een sector- en/of concurrentieanalyse krijgen we een zicht op de belangrijkste MVO-issues voor jouw organisatie. Zo kan je gefocust aan de slag.

Wat krijg ik?
Het resultaat is een gestructureerd overzicht van jouw voornaamste of ‘materiële’ MVO-topics, de conclusies van de uitgevoerde stappen en analyse en ten slotte, hoe je MVO concreet vorm kan geven, zodat het een reële meerwaarde betekent voor jouw organisatie. 

Kostprijs?
Afhankelijk van het gevraagde maatwerk is de Sustainability Challenge al mogelijk vanaf 2.000 euro. U kunt vrijblijvend meer informatie aanvragen bij renate.degrave@be.ey.com of op 02/774 63 02.

 

Uw selectie

  • Openbare besturen
  • Duurzaam aankoopbeleid
  • Instrumenten
Terug naar selectie


Navigatie


Zoeken© MVO Vlaanderen Koning Albert-II laan 35 bus 20, 1030 Brussel info@mvovlaanderen.be tel. +32 (0)3 877 16 04 disclaimer
MVO Vlaanderen is een initiatief van Vlaamse overheid naar boven